Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño torna per explicar que han trencat i l'amor s'ha acabat

Patiño assumeix que ja no hi ha marxa enrere

María Patiño és una periodista del cor que té per costum no callar res quan té una exclusiva pel mig. És una de les periodistes més incisives que tenim al panorama nacional des de fa gairebé dues dècades. De fet, ha guanyat notorietat des del moment que Sálvame la fitxés fa 10 anys.

María Patiño va ser contractada per explicar tot el que sap sobre els famosos i allò que envolta el món del cor. La periodista gallega té informació privilegiada sobre moltes de les cares que protagonitzen les portades de les revistes del cor del nostre país. De vegades, té accés a exclusives que acaba explicant el programa en què es mou com a peix a l'aigua.

María Patiño revela en directe que l'amor s'ha acabat

Parlem de Socialité, un modest espai de baix pressupost en què María Patiño sempre se'n fa ressò per les exclusives que destapen. Una n'ha implicat dos famosíssims i ha estat aquest diumenge quan María Patiño ha anunciat una bomba. Una notícia que podria deixar a la vora de la ruptura una coneguda parella: una parella d'actors que fa uns quants anys que estan sortint junts.

Ens referim a una informació que afecta Álex González i María Pedraza. El cas és que tots dos estarien travessant una forta crisi sentimental, segons allò que es va revelar fa unes hores a Socialité, fins i tot han posat de manifest que la parella podia haver trencat. El programa de Telecinco ha estat investigant en els seus perfils a les xarxes socials a la recerca de certs detalls que puguin confirmar aquests rumors.

Álex González i María Pedraza podrien haver trencat, segons Socialité

L'espai conduït per María Patiño apunta a una teoria que versa sobre el fet que els artistes s'han deixat de seguir a les xarxes socials. No parlem d'un detall menor a l'hora de saber a quin nivell de crisi hi és una relació. Segons l'espai dels caps de setmana, tots dos no només s'han deixat de seguir a Instagram, sinó que el famós actor ha eliminat un comentari que li va escriure la noia en aquesta xarxa social.

A més a més, la parella, que havia estiuejat a les Balears, hauria viatjat a Eivissa en dos moments diferents. Pedraza hauria deixat l'illa pitiüsa després de tancar les vacances un dia abans que hi arribés l'actor per passar uns dies de tranquil·litat.

Tal com assenyalàvem anteriorment, Álex ha esborrat el comentari de María en una de les publicacions en què apareixen tots dos: «Amor meu, celebro cada dia de la meva vida des que et vaig conèixer. T'estimo.».

La parella es va conèixer fa anys a la sèrie Toy Boy

Hi ha hagut més moviments que fan pensar que hi ha una crisi entre ells. Aquest no ha estat l'únic renunci de la parella d'actors als comptes d'Instagram. María Pedraza també ha amagat el vídeo en què l'intèrpret de Toy Boy havia posat un comentari. En aquest vídeo tots dos sortien junts i en actitud afectuosa.

Socialité ha estat atent a aquests estranys gestos de tots dos que reflecteixen que una cosa greu passa dins de la parella. De fet, els seus propis fans també s'haurien adonat d'aquests moviments dels actors a les xarxes.

María Pedraza i Álex González van començar una relació després de coincidir a Toy Boy. Van ser una de les parelles més cridaneres que van començar el 2021. Ara, només queda esperar per confirmar, o no, que la parella ha trencat o s'ha donat una nova oportunitat per continuar gaudint de la vida junts.

▶️ Vídeo del dia