Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban, muda en comprovar que la seva pitjor enemiga se li ha avançat

Olvido Hormigos ha tornat a la televisió amb magnificència

Belén Esteban ha posat el crit al cel després de veure la seva pitjor enemiga a la televisió després de tant de temps allunyada del focus mediàtic. El lloc on l'ha vist ha estat ni més ni menys que a Telecinco, on van protagonitzar alguns dels enfrontaments més sonats. Per això, la seva reputació va quedar molt tocada.

Ara, Olvido Hormigos torna a estar al punt de mira pel seu nou treball com a cambrera i completament allunyada de Telecinco. Ja no queda res d'aquells moments en què Hormigos era tota una celebritat  fins al punt d'arribar a participar a GH VIP.

Imatge d'arxiu d'Olvido Hormigos amb el cabell tenyit de rossa
Olvido Hormigos, contenta amb la seva nova vida allunyada de la televisió | GTRES

Tot es va esguerrar arran de la filtració d'un vídeo sexual quan encara era regidora de Los Yébenes, cosa que Hormigos recorda com un autèntic malson.

«Malgrat que vam patir molt en el passat, amb molt d'esforç el meu marit, els meus fills i jo hem aconseguit seguir endavant i estar units, per mi la família és el més important».

Olvido ha reaparegut com una dona nova i disposada a deixar el passat enrere. «Aquell mes d'agost va ser horrible perquè ningú em deia res a la cara, però tothom em mirava... hi havia un fòrum de la ciutat on escrivien i em deien coses horribles», recorda emocionada l'eterna enemiga de 'la Esteban'.

Belén Esteban amb Olvido Hormigos
Captura del programa 'GH VIP' amb Belén Esteban i amb Olvido Hormigos | Catalunya Diari

«Em ficava al llit a les nits i no volia despertar. Feia vida normal, però en entrar a casa m'enfonsava. Va ser un malson, si no arriba a ser pel meu marit Jesús i pels meus dos fills m'hauria pres unes pastilles... », confessa entre llàgrimes.

«Jo abans era una altra persona en comparació amb la que es va conèixer a la televisió i ara torno a ser aquesta altra persona. Si pogués tornar enrere no em convertiria en col·laboradora televisiva», sosté pensant en els errors del passat.

Belén Esteban fa front als retrets de la seva acèrrima enemiga

«No em reconeixia. Em penedeixo de moltes coses que vaig fer. La meva vida hauria estat una altra si no hagués trepitjat la televisió», assegura.

«No la trobo a faltar, m'han trucat molt i no he volgut aparèixer. Aquesta vegada he decidit venir perquè fa poc es van veure imatges meves i volia aclarir moltes coses i dir que la vida segueix i que no soc una joguina trencada».

En aquesta ocasió, el Deluxe no ha comptat amb la presència de Belén Esteban, una clara exigència per part de la seva convidada per participar en aquest programa. Així, Olvido també ha recordat aquell moment en què es creuava cara a cara amb la persona que va filtrar el vídeo privat.

Foto de Belén Esteban amb el gaspatxo i el salmorejo de Sabores de la Esteban.
Foto de Belén Esteban subjectant dues ampolles del seu gaspatxo durant el llançament de 'Los Sabores de la Esteban' | GTRES

«La jutgessa el va posar com a revelació de secrets, que no era perquè jo li havia enviat el vídeo a ell. El van detenir un dia, però el seu mòbil no el van registrar», es lamenta.

L'exregidora explica que va arribar a casa d'aquell home i que s'hi va enfrontar per haver estat capaç de fer-li una cosa així. «Li recrimino que com m'ha pogut fer això, que no sabia com m'ho havia pogut fer i crec que va ser per presumir amb els amics».

Olvido Hormigos
Olvido Hormigos es penedeix del seu passat com a col·laboradora de Telecinco | GTRES

Lamentablement per a ella, 10 anys després d'aquell moment el seu vídeo segueix a Internet, cosa que l'avergonyeix i que la persegueix avui dia.

«El meu objectiu ara és treure'm les oposicions de mestra, per això no torno a la televisió», revela Olvido sobre els seus plans de futur. «La meva vida és molt tranquil·la, molt familiar. Estic molt bé i vull que segueixi així», destaca.

▶️ Vídeo del dia

«Jo aquí m'he sentit molt atacada, molt. M'he defensat, em posava a la defensiva. Tinc el meu caràcter i no callo», diu sobre el seu pas per Telecinco. «Belén, crec que aquí m'ho ha posat molt difícil, molt, molt difícil. Nosaltres no ens coneixíem i no teníem res en contra. Aquí m'ho ha posat molt difícil i m'he defensat», apunta la de Paracuellos, de qui guarda molt mal record.