Primer pla de Xisca Perelló.

El que ningú vol explicar sobre l'estat del bebè de Xisca Perelló i Rafa Nadal

Desvelen el problema real de Xisca Perelló que ha provocat el seu ingrés hospitalari

Xisca Perelló continua ingressada en un hospital mallorquí després que el passat 22 d'agost es veiés obligada a abandonar casa seva a Porto Cristo. I tot a causa de certes complicacions en el seu embaràs, que ja fa les 32 setmanes.

La notícia es va filtrar dos dies més tard que Xisca ingressés a aquest hospital i des d'aquell moment la família va guardar un notable hermetisme. Així, va ser molt complicat confirmar el que li passava realment a la dona del balear.

Després d'uns dies de rumors, es va publicar a diferents mitjans que l'estat de Xisca Perelló no revestia gaire gravetat. Però sí que es va haver de quedar ingressada uns dies més per prevenir mals majors a la recta final del seu embaràs.

Allò que no s'ha explicat de l'ingrés de Xisca Perelló

Una notícia que ha enxampat el balear a milers de quilòmetres de la seva dona perquè des de fa poc més d'una setmana està disputant l'US Open, el darrer Grand Slam de la temporada.

Fotomuntatge de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
Tot allò que se sap sobre l'estat real del fill de Nadal i Xisca Perelló | GTRES

De moment, Rafa Nadal està tranquil perquè sap que Xisca Perelló està en bones mans i si s'ha produït una situació greu, el tenista ja hauria fet les maletes i no hauria dubtat a estar al seu costat en aquests moments complicats.

La veritat és que durant els primers dies de torneig de Nadal a Nova York, l'esportista espanyol no havia fet cap mena de pronunciament sobre aquest assumpte.

Així les coses, abans de la trobada de vuitens de final, Nadal va oferir una roda de premsa en què va fer una breu declaració sobre aquest ingrés de Xisca Perelló.

Novament, el tenista tornava a tranquil·litzar tothom en assegurar que la seva dona està bé i aquestes han estat les paraules exactes que ja ha pronunciat el 22 vegades campió de Grand Slam.

Nadal dona la cara davant dels mitjans i explica la realitat de la seva dona

No obstant això, fart d'algunes notícies publicades a diversos mitjans sobre la salut de Xisca Perelló, el de Manacor ha agafat el toro per les banyes.

Muntatge fotogràfic de Rafa Nadal i Xisca Perelló.
El tenista ha donat la cara a l'US Open i ha parlat sobre l'estat Xisca Perelló | CatalunyaDiari

«Com sabeu, a nivell personal estic en una situació que és important per a mi, i he d'anar gestionant tot. Per molt que sortissin segons quin tipus d'informacions a la premsa sobre l'estat de la meva dona, la meva dona està bé, ja ho deixo clar», deia contundent.

A més a més, l'esportista va afegir el següent.«Són situacions que de vegades són més difícils de gestionar quan un està lluny de casa. Un ha d'anar pas a pas, dia a dia, i com sempre, des de la tranquil·litat i la calma, anar construint les coses que li puguin funcionar» .

▶️ Vídeo del dia

Xisca Perelló ja assumeix que el nadó serà prematur

Segons les darreres notícies, Xisca Perelló continua ingressada a l'Hospital Quirónsalud Palmaplanas de Palma de Mallorca. I és que necessita estar en observació en trobar-se a la setmana 31 d'embaràs. Per aquest motiu, la mallorquina continuarà hospitalitzada fins a la setmana 34, «guardant repòs» i fins i tot es podria quedar més temps.

Imatge de Xisca Perelló.
Xisca Perelló aplaudint en les grades del Mútua Madrid Open | Europa Press

D'altra banda, si Xisca Perelló fos donada d'alta abans de tenir el seu fill, s'haurà de quedar a la casa de Maribel, germana de Rafa Nadal, que té la seva residència a la capital balear.

Segons aquesta informació, els metges que atenen la noia, encara que no creuen que sigui un ingrés alarmant, tenen clar que volen que el fill de la parella segueixi guanyant pes. Alhora, tant Rafa Nadal com Xisca Perelló ja tindrien «assumit» que l'embaràs no esgotarà els nou mesos habituals i que el seu fill naixerà prematur.