Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera, desesperada i en crisi, parla amb el seu amic David Valldeperas

Carlota travessa un dels seus pitjors moments

Carlota Corredera tornava a endur-se una nova decepció fa uns dies. Telecinco emetrà en obert la segona temporada de la docusèrie de Rocío Carrasco, però als seus plans ja no hi és la periodista gallega. La primera part d'aquesta producció la va deixar molt assenyalada, per la seva defensa acèrrima a la filla de la Jurado.

Els directius de Mediaset van responsabilitzar Carlota de la pèrdua d'espectadors. També la vam investigar per l'«Operació Deluxe», on el seu programa va accedir a informació privada d'un ampli nombre de famosos de manera il·legal. Amb ella, també van sortir de la cadena els directors de Sálvame, David Valldeperas i Alberto Díaz, a més de Paz Padilla. No obstant això, Carlota va comprovar com tots acabaven tornant, menys ella. Continua esperant una trucada que mai arriba.

Tant Carlota Corredera com els seus seguidors s'havien il·lusionat amb la possible tornada. Sospitaven que es tornaria a posar al capdavant dels debats que s'emeten després de cada capítol de la docusèrie. Tanmateix, a Fuencarral han optat per una altra decisió menys controvertida.

Carlota Corredera
Carlota Corredera té les portes de Telecinco tancades | gerard

El darrer divendres, 2 de setembre, confirmaven que l'encarregada de presentar aquest espai seria Sandra Barneda. Hi havia molta expectació per conèixer el nom de la periodista que assumiria aquesta funció. El que tothom tenia clar és que Carlota no entrava als plans dels directius.

Cal dir que va encaixar força bé aquesta mesura. Malgrat que no és la que més li agradaria, sí que respecta la decisió. «Us sento molt a prop avui i sempre, gràcies per la vostra calor i el vostre amor. Quan hi hagi alguna cosa per a explicar-vos, ho sabreu, i sí, estic viva, #tornaré», va escriure als seus seguidors. Són molts qui li transmeten l'afecte i l'admiració que hi senten a través de les xarxes socials.

Carlota Corredera és conscient que la seva situació dins de l'empresa és molt complicada. Tal com recollia Informalia de fonts solvents: «a Mediaset ja no la volen, fa temps que se'n volien desprendre, però no sabien com». Asseguren que, per als responsables del grup de comunicació, «ja estava cremada. Van aprofitar que treien els directors pel cas Deluxe per treure-la també». Tot i això, tant Valldeperas com Alberto Díaz han tornat i «ella continua desapareguda i sense projecte».

En vista de tot això, i que passen els mesos sense que li presentin projectes, es troba «desesperada i en crisi perquè no veu gaire clar això de nous formats. Comença a dubtar del seu futur i comença a pensar en altres sortides professionals». Li havien promès que li buscarien un programa dins la casa, però de moment no se'n sap res. És com si haguessin decidit prescindir dels seus serveis per sempre.

Carlota Corredera s'acomiada d'un projecte

Carlota Corredera apareixia a totes les quinieles per conduir un nou format a Mediaset. Es tracta de ¿Quién es mi padre?, que és un dels programes en què tenen posades més esperances. Tanmateix, finalment la van descartar. Serà Emma García qui assumeixi aquesta funció. De fet, Carlota va confirmar a través de les xarxes socials que no era l'elegida: un altre dur revés per a ella.

En els darrers mesos ha aprofitat per viatjar i desconnectar. Assegurava que venia d'una època molt intensa, on es va ressentir sobretot de les crítiques cap a ella. Ara ja es troba amb ganes de tornar-hi, però no hi ha ofertes sobre la taula.

Carlota Corredera també hauria muntat una productora amb el seu marit poc abans de ser acomiadada. No és descartable que tracti de continuar la seva carrera professional a través d'aquesta empresa.

▶️ Vídeo del dia