Primer pla de Pablo Motos.

Pablo Motos confirma els rumors que el vinculen amb una coneguda actriu

Pablo Motos ha revelat la notícia més esperada

Després de l'aturada pels mesos estivals, Pablo Motos comença avui la nova temporada del programa estrella El Hormiguero. Com cada any, la temporada ve carregada de novetats. Durant les darreres setmanes s'ha especulat molt sobre quines seran les noves cares que estaran al programa d'Antena 3.

Finalment, totes aquestes especulacions ja han arribat a la fi i els nous col·laboradors del programa ja tenen nom i cognom. Diversos mitjans de comunicació ja han apuntat que la nova temporada del programa serà la més diferent de totes.

Pablo Motos confirma la relació professional amb Lali Espósito

Pablo Motos sap molt de televisió i sempre està a la recerca de noves i sorprenents cares per al seu programa. Un dels objectius principals per a la nova temporada és captar l'atenció del públic més jove. Per això, el presentador de televisió ha sabut com jugar les seves cartes a la perfecció.

L'actriu i cantant Lali Espósito és el nou fitxatge del programa: ella compta amb més d'11 milions de seguidors a Instagram. A més, la jove compta amb un gran seguici de fans molt joves. Això suposarà que nous espectadors se sumin a seguir el programa.

Segons ha transcendit la premsa, l'actriu exercirà el rol d'una life coach ('entrenadora de la vida', en català). Lali s'encarregarà de donar consells i tractar temes que «ens importen, però no ens atrevim a parlar-ne».

La veritat és que El Hormiguero és un dels programes de l'actual programació que més audiència recull. Per això, sempre han de buscar noves formes per mantenir aquest bon ritme. El format ja té 16 temporades, amb més de 2.500 programes en antena.

Entre les noves novetats de les quals podrem gaudir aquest mateix dilluns, hi és la nova cançó d'inici del programa. Els mítics balls d'obertura que es marquen els col·laboradors ja són tot un tret característic de El Hormiguero. Durant la darrera temporada, el programa començava amb la cançó «Stayin Alive», que ara serà substituïda per «Stay With Me» de Calvin Harris.

Pablo Motos fitxa Omar Montes per a El Hormiguero

A les noves cares de col·laboradors se suma Omar Montes. El cantant comptarà amb la seva pròpia secció al programa. Una secció que, segons ha revelat Pablo Motos, «només Omar pot definir-la».

Primer pla d'Omar Montes
Pablo Motos fitxa el cantant com a nou col·laborador. | GTRES

Totes aquestes noves cares compartiran plató amb els col·laboradors habituals de de la darrera temporada, entre els quals hi ha: Pilar Rubio, El Monaguillo, Carlos Latre, Antonio Resines, Luis Piedrahita, Nuria Roca, el Mag Yunke, Jorge Salvador, Suko i Dani Fontecha.

Una de les grans novetats serà que el programa regalarà un cotxe cada 15 dies. Per a aconseguir-lo, el públic de plató haurà de superar una sèrie de proves i optar al gran premi, «El cotxe de Flexicar».

Pablo Motos entrevistarà Paz Padilla i Sonsoles Ónega

Ahir, dilluns 5 de setembre, la nova temporada de El Hormiguero va començar d'allò més bé. La representant d'Eurovisió 2022, Chanel Terrero, ha estat la primera convidada. L'eurovisiva ha estat força allunyada del focus mediàtic durant l'estiu. Per això, és molt probable que ara expliqui tots els projectes que té al davant.

Tanmateix, hi ha dues convidades que, certament, han generat una gran expectació des que van ser anunciades: Sonsoles Ónega i Paz Padilla. Totes dues, s'asseuran al costat de Pablo Motos aquesta setmana. Amb la precipitada sortida de Sonsoles de Mediaset i la desaparició a la televisió de Paz, és clar que el públic vol saber quins seran els pròxims passos de les dues presentadores.

▶️ Vídeo del dia