Primer pla princesa Elionor

Elionor desmenteix l'engany més gran sobre el seu xicot: no és qui tots pensaven

Elionor ha vist que s'han assenyalat diferents nois com la seva parella

Elionor és conscient que tota la seva vida genera un gran interès i, de manera especial, la sentimental. Per això els últims mesos han cobrat molta força les informacions que s'han anat publicant sobre el seu xicot. Han vist la llum notícies on se li atribuïen romanços amb diferents joves de la seva edat.

Ara, però, és quan realment s'ha conegut com és ell. I no, no és el 'típic' príncep ros i d'ulls blaus, d'acord amb les imatges que han vist la llum.

▶️ Vídeo del dia

Elionor, perplexa pels seus suposats amors

La filla gran dels Reis fa un any que va començar els estudis fora d'Espanya, concretament a l'UWC Atlantic College de Gal·les. Des de llavors han cobrat espai als mitjans els seus suposats primers amors.

Nombrosos han estat els rumors sobre els seus xicots i li han atribuït uns quants. Així, per exemple, es va especular amb el fet que havia iniciat una relació amb un jove italià anomenat Alessandro. Després d'aquest, va arribar una altra possibilitat. I és que es va indicar que en realitat estava sortint amb un noi que també es movia en ambients «reals». Ens estem referint a Felix, el nebot de Federico de Dinamarca i Mary Donaldson.

Imatge dels germans Fèlix i Nicolau de Dinamarca
A Elionor se la va relacionar amb Felix de Dinamarca i amb un noi italià, Alessandro | CatalunyaDiari

D'aquest vam veure diverses imatges i es va revelar que el seu atractiu li havia fet començar a desenvolupar la seva carrera al món de la moda. I després d'aquests es van donar cabuda als mitjans altres possibles conquestes d'Elionor.

Elionor ha vist sortir a la llum la veritat

L'hereva al tron espanyol s'ha quedat perplexa amb tantes suposicions i candidats a ser el seu xicot. Però també s'ha quedat així en veure que ara totes les xerrameques han acabat. El motiu és que s'han pogut prendre les primeres imatges amb la família.

Ha estat aquest estiu quan la premsa l'ha pogut captar amb la seva cunyada, la infanta Sofia, i amb la seva sogra, Letícia. I ha estat durant les vacances que ha compartit amb l'entorn de la seva xicota per aigües del Mediterrani. Pel que sembla, segons la periodista Pilar Eyre, «un gran amic els ha prestat un vaixell perquè es perdessin per les illes Eòlies, partint del port de Lipari».

D'aquesta manera pretenien gaudir d'uns dies junts i sense ser objectiu de les càmeres. Però res més lluny de la realitat, els fotògrafs han pogut prendre les esmentades instantànies. I aquestes han servit per conèixer realment com és el xicot de la princesa.

Fotomuntatge princesa Elionor
Elionor ha vist com es descobria la primera imatge de la seva parella | ESPAÑA Diario

Gràcies a les citades hem pogut veure que té els cabells castanys i arrissats, no és pas ros. De la mateixa manera, hem vist que llueix barba i que aposta per portar un vestit molt esportiu i juvenil amb una dessuadora amb caputxa. A més, s'ha publicat que sembla que és d'origen brasiler i que és una mica més gran que la seva noia. Encara que es van conèixer al mateix centre d'estudis, ell és un any més gran. Per aquest motiu, aquest curs, que Elionor ja ha començat, ell no hi serà.

El jove emprèn ara una nova etapa fora de l'UWC Atlantic College, de manera que possiblement tindrà menys temps per veure's amb ella. Tot i això, segur que troben lloc en les seves respectives vides per continuar una relació que sembla seriosa. Si no fos així, segur que els Reis no haguessin acceptat que ell els acompanyés en aquestes vacances privades i familiars.