Muntatge amb fotos de Kiko Matamoros i Marta López.

La xicota de Kiko Matamoros es replanteja tenir el bebè en descobrir que ha recaigut

Kiko no ha pogut deixar-ho

Kiko Matamoros va decidir acceptar l'oferta de Supervivientes al seu dia per posar-se a prova. Volia demostrar-se a si mateix que seria capaç d'afrontar aquest desafiament i deixar enrere algunes de les addiccions que el perseguien. El seu pas pel reality no va ser un camí de roses, però li ha servit de molt.

Era conscient que no podria competir en igualtat de condicions amb la resta de companys, sobretot per l'edat. En moltes de les proves no va estar al nivell dels altres i això el va afectar molt des del punt de vista anímic. Però no va ser l'únic obstacle a què va haver d'enfrontar-se a Hondures.

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López
Marta López, pendent de les addiccions de Kiko Matamoros | GTRES

És de sobres conegut per tots que Kiko és addicte a algunes substàncies nocives. Va haver d'aprendre a conviure sense elles durant la seva estada a l'illa. Per ell, allò suposava un tractament de desintoxicació. Admetia recentment que feia cinc mesos que no prenia cap mena de droga. Era un motiu de gran alegria, sobretot si tenim en compte que fa molts anys que és un consumidor regular.

No va tenir objecció a parlar sobre algunes de les addiccions. «Estic molt orgullós de poder renunciar als additius i conservants.», va assenyalar en to de broma sobre el tabac. També està enganxat a les cigarretes, com admetia la seva xicota, Marta López Álamo, en una entrevista al Deluxe.

Es va voler pronunciar sobre el tertulià durant la seva estada al reality. Va revelar que li costava molt deixar de fumar. «A veure, el tema del tabac, que és al que més es refereix. Sí que és veritat que si no hagués entrat a Supervivientes no crec que hagués deixat de fumar», assenyalava la model. Ella és partidària de seguir una vida sana, i així ho hauria transmès al seu xicot.

▶️ Vídeo del dia

La parella de Kiko Matamoros tenia l'esperança que un cop tornada d'Hondures «no ho torni a fer (fumar), perquè realment és una cosa que ha de deixar», ha apuntat. El problema és força greu si tenim en compte la gran quantitat de cigarretes que fuma. Belén Rodríguez va explicar que de mitjana eren tres caixes al dia.

Almenys mentre coincidien a la feina. És a dir, des que comença el programa fins que finalitza al cap de cinc hores. Es tracta d'una cosa molt perillosa per a la salut, i des del seu entorn ja l'haurien animat a abandonar aquest hàbit.

Fins i tot Marta estaria contemplant la possibilitat de no ser mare amb ell en cas que no abandoni certes addiccions. És una cosa que depèn únicament del tertulià. Tot i això, el tabac li estaria costant molt deixar-lo enrere.

Kiko Matamoros va recaure amb les cigarretes

Kiko Matamoros s'havia promès deixar de fumar després de tornar d'Hondures. Però la temptació ha estat massa forta i ja se l'ha vist amb tabac. Això sí, per ara no se sap si ha augmentat o reduït el consum de cigarretes.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros ha tornat a fumar | Catalunya Diari

Durant la seva intervenció al Deluxe també es va interrogar a la influencer per altres addiccions de la seva parella. «En referència a altres addiccions, no he viscut amb ell res fora del normal», explica. Pel que sembla, quan està amb ella «es cuida moltíssim. Porta una vida tranquil·la, s'aixeca d'hora, fa esport». Fa tot el possible per mantenir-se en forma

Kiko Matamoros ha aconseguit desenganxar-se de les drogues, però sap que és molt dur no recaure. De moment van una mica més de cinc mesos sense provar cap substància que pugui resultar perjudicial per al seu organisme.