Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera li explica al seu marit Carlos que el secret a veus era veritat

Carlota, més sincera que mai a l'hora de parlar sobre el futur

Fa uns quants mesos que Carlota Corredera  porta fora de la televisió després que els seus caps de Telecinco decidissin que havia d'apartar-se de Sálvame.

Després de sortir a la llum d'Operación Deluxe van arribar massa moviments a la cadena Fuencarral i molts van afectar la presentadora viguesa.

La veritat és que Paolo Vasile es va retractar d'aquelles decisions i va tornar a recuperar per a la causa Valldeperas i Díaz, cosa que no va fer amb Carlota Corredera. I és que li va prometre un programa per als propers mesos, però de moment el projecte no sembla que s'hagi d'estrenar massa aviat.

Carlota Corredera confirma els rumors després d'estar desapareguda

Així doncs, Carlota es va acomiadar de la televisió de forma temporal cap al mes de març, després de 13 anys treballant a Sálvame. Els cinc primers els va passar fent tasques de directora del Deluxe i els vuit últims en qualitat de presentadora del Diario. I cada any que passava al comandament del programa, la viguesa guanyava pes als passadissos de la cadena.

▶️ Vídeo del dia

Després de molt de temps de rumors i de notícies que no s'acaben de confirmar sobre el seu futur, Corredera ha reaparegut a les xarxes. Ho ha fet per tranquil·litzar els seguidors que segueixen atents les seves aventures al seu perfil virtual.

Aquell mateix dia, l'amiga de David Valldeperas s'assabentava d'una cosa important. I és que ja té substituta per als nous especials d'En el nombre de Rocío, que començaran dimarts que ve a les 22:00.

El missatge de la viguesa que calma els ànims dels seus

Així, Telecinco va prendre la decisió que Sandra Barneda agafés el testimoni de Carlota i prendrà els comandaments d'aquests programes. Seran fins a sis, en què podem veure en obert els 12 capítols restants que encara no ha emès Telecinco de l'esmentada docusèrie.

Carlota Corredera
Carlota Corredera reapareix a les xarxes socials per calmar tothom | Mediaset

Així doncs, poques hores després que s'anunciés aquesta estrena de Barneda en aquest format dedicat a la vida de Rocío Carrasco, la gallega escrivia aquest missatge a les seves xarxes: «Us sento molt a prop avui i sempre, gràcies pel vostre escalf i amor a través de #VuelveCarlota. Quan hi hagi alguna cosa per explicar ho sabreu, i sí, estic viva. Tornaré», deia el missatge de Corredera, que calmava la impaciència dels seus seguidors per tornar-la a veure davant de les càmeres.

Nega que hagi de presentar el nou format de Telecinco

El cas és que no fa gaires setmanes que diversos mitjans digitals apuntaven que la viguesa seria l'encarregada de presentar ¿Quién es mi padre?. Parlem del nou format de La Fábrica de la Tele per a la cadena de Fuencarral.

Imatge de Carlota Corredera banyant-se dins d'una piscina
Carlota Corredera ha aprofitat l'estiu per relaxar-se, a l'espera del seu retorn a Telecinco | Instagram

La veritat és que aquest programa s'està promocionant els últims dies a Telecinco. Però va haver de sortir al pas la mateixa presentadora per desmentir aquestes informacions que la relacionaven amb aquest. Aquesta va afirmar que no tenia cap notícia que anés a conduir aquest programa.

Tot i no tenir gaire clar quan reapareixerà en pantalla, la protagonista del dia no s'ha estressat gaire durant tots aquests mesos. La gallega ha gaudit d'un plàcid estiu, amb la família i els amics. La realitat és que aquest descans li ha servit per allunyar-se del soroll mediàtic que va suposar la seva abrupta marxa de Sálvame.

Només queda esperar que Carlota anunciï, per fi, quin és el projecte amb què tornarà a la que és casa seva des de fa més de 13 anys.