David Flores Carrasco

David Flores s'assabenta mesos després de la notícia del seu pare i la seva tieta

David Flores Carrasco s'assabenta ara de tota la veritat

David Flores Carrasco ha crescut envoltat de polèmica. Primer de tot, va haver d'afrontar la dura i tràgica separació dels pares: Rocío Carrasco i Antonio David Flores. Amb els anys, sap que ha estat objecte principal a les disputes judicials i el jove no pot més.

A més, també ha vist com la seva mare s'ha hagut d'enfrontar a tota la família una vegada morta Rocío Jurado. I no tot queda aquí, sinó que quan David Flores Carrasco se sentia a gust amb el pare i la madrastra, Olga Moreno, ha hagut de viure una altra dura separació.

▶️ Vídeo del dia

David Flores Carrasco no pot més

El jove, com dèiem, ha hagut de suportar moltes coses. Ara és al costat de la seva madrastra, Olga, mentre el seu pare refà la seva vida amorosa amb Marta Riesco.

Però, així i tot, David Flores ha hagut de veure com molta gent treu els draps bruts del seu pare. En aquest cas ha hagut d'escoltar Kiko Jiménez, l'exparella de la seva tia Gloria Camila. El jove col·laborador de Sálvame, fa unes setmanes va revelar moltes coses d'Antonio David a una portada de Lecturas. Deixava caure coses que David Flores no s'hauria imaginat mai.

Tal com explica Kiko Jiménez, Antonio David es va traslladar a viure amb Gloria Camila durant el confinament. El motiu real va ser perquè l'hotel on l'exguàrdia civil s'allotjava a Madrid estava tancat. Així que Kiko va posar sobre la taula una anàlisi molt reveladora de la veritable relació que els uneix, descobrint, així, un secret fosc.

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
L'exparella de Gloria Camila, Kiko Jiménez, revela secrets molt amagats d'Antonio David Flores | Catalunya Diari

Antonio David i l'acostament a la seva excunyada, Gloria Camila

El que va ser obvi és que «ells es van fer molt bons amics al confinament. Van estar vivint junts sota el mateix sostre molt de temps i això uneix molt», revelava Kiko. Tot i que el que més va cridar l'atenció de les seves declaracions és la frase que va revelar sobre Antonio David. «Antonio David deia que Gloria era el seu tipus. A ell li agradava sembrar el dubte que eren ungla i carn...».

Però David Flores Carrasco ha vist que no tot és com pensava. Ja que Kiko revela que la relació entre Gloria Camila i la seva neboda Rocío Flores no és tan bona com diuen ser. Resulta que a Gloria Camila no li ha fet gaire gràcia que la neboda s'hagi tornat tan famosa. «Competeixen, discuteixen. Gloria era la coneguda i ara també ho és Rocío. Això suscita gelosia».

Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera
Antonio David Flores com no se l'havia vist mai | GTRES

És clar que David Flores Carrasco no s'imaginava tot això. Resulta que la seva tia favorita, Gloria Camila, no era com ell es pensava. Els rumors sobre un possible romanç secret amb el seu pare durant el confinament n'és una prova.

Sens dubte, tampoc no s'esperava que la seva germana Rocío provoqués tots aquests sentiments a la seva tia. Segons el que venen, la seva relació és meravellosa i no hi ha res que la pugui trencar. De tota manera, això no és tot el que es rumoreja del seu pare.

La filla secreta de Gloria Mohedano que hauria mantingut una relació amb Antonio David

Segons deixava caure Paloma García Pelayo, el pare de David Flores Carrasco mantindria o hauria mantingut un vincle clandestí i molt secret amb una cosina de Rociíto. Resulta que la filla de Gloria Mohedano i José Antonio Rodríguez, Rocío Rodríguez, hauria tingut un acostament molt estret amb Antonio David.

Tot i que la informació va ser desmentida immediatament, molta gent pensa que va ser real. Antonio David sempre ha intentat mantenir-se connectat amb la família mediàtica de la seva exdona, ja que això li porta grans avantatges.

Serà qüestió de temps perquè Rocío Rodríguez se sumi a la llarga llista de romanços secrets d'Antonio David Flores.