Primer pla d'Andrea Janeiro.

Daniel, el xicot d'Andrea Janeiro, revela que la decisió ja està presa i serà avui

Andrea és conscient que la seva mare ha tornat a aixecar el cap

Després d'uns mesos convalescent, per fi, Belén Esteban torna a caminar. Avui, 5 de setembre, és el dia que la mare d'Andrea Janeiro reprèn la seva tasca de col·laboradora a Sálvame.

La veritat és que la jove era testimoni de les ganes que tenia la seva mare de tornar al seu programa amb els seus amics i companys de professió. No hi ha dubte que és així perquè, després de passar unes increïbles vacances al costat del seu marit Miguel Marcos, la de Paracuellos tenia ganes de tornar a la rutina. A més, l'exparella de Jesulín ja es troba de millor ànim després de patir moments complicats, com ara la seva intervenció al quiròfan i els dies constants a rehabilitació.

Belén Esteban torna a Sálvame

El mes d'abril passat, la mare d'Andrea Janeiro va ser víctima d'una aparatosa caiguda que va patir en ple directe a Sálvame. I és que l'exdona de Jesulín de Ubrique va participar en una de les típiques proves de Supervivientes que el format de les tardes va decidir posar en pràctica.

Captura d'imatge de 'Sálvame'.
Belén Esteban va patir un accident al plató de Sálvame el passat mes d'abril | Mediaset

Va ser en aquell moment quan, pocs segons després d'haver començat el joc, la de Paracuellos va caure sobtadament i es va fer mal a la cama. Tot i que en un primer moment semblava que el seu turmell era l'afectat, finalment, es va descobrir que s'havia trencat la tíbia i el peroné.

Així mateix, després de ser intervinguda quirúrgicament i d'estar absent de la petita pantalla, la dona de Miguel Marcos tornava a la televisió per concedir una entrevista al Deluxe. Allà va relatar el malson que havia viscut i, a més, va explicar que no només l'havien operat de la cama. I és que, tal com ho va explicar la de Paracuellos, «va estar dues hores al quiròfan perquè em van treure un pòlip».

Tot i això, després de travessar uns mesos especialment durs, per fi, la progenitora de la jove torna a la càrrega al seu programa. Per descomptat, la tertuliana està desitjant posar-se al dia de totes les xafarderies de la premsa del cor i tractar-les en el seu estimat espai.

Justament, tal com va confessar fa uns dies la mare d'Andrea Janeiro, Belén Esteban volia tornar a l'espai més famós de Telecinco. De fet, va ser ella mateixa qui també va comunicar oficialment el retorn al format via Instagram.

«De tornada a casa. Ha estat un estiu d'estar amb els meus i de recuperar-me amb la cama com m'ha dit el metge, passejades i nedar», començava dient la tertuliana. «Torno el 5 de setembre al meu programa @salvameoficial amb moltes ganes».

Belén Esteban a 'Secret Story'
Belén Esteban torna a Sálvame amb moltes ganes | Mediaset

Tot i que tot semblava indicar que estava completament recuperada, la mare d'Andrea Janeiro va explicar que encara no es deslliurava de les seves sessions de rehabilitació. «Ara tinc un alta per millora. No tinc l'alta completa perquè encara em queda una miqueta, però ara he de tornar a rehabilitació a poc a poc per tornar a la meva vida», explicava davant dels seus seguidors.

Sens dubte, tothom està desitjant que la mare d'Andrea Janeiro s'assegui al plató per concedir detalls sobre les últimes polèmiques que han sorgit al seu voltant. Entre elles, el naixement del tercer germanet de la seva filla, la participació de Víctor Janeiro a Pesadilla en el paraíso i l'entrevista al seu gran rival al Deluxe.

Andrea Janeiro, testimoni de l'ultimàtum de Telecinco a la seva mare

D'altra banda, hi ha la possibilitat que Belén Esteban, avui, hagi de fer front a una notícia que va donar Diego Arrabal fa aproximadament una setmana. I és que el paparazzi va assegurar que Paolo Vasile va donar un ultimàtum a la cara estrella de Telecinco.

«Belén ja no suma al format, ni tan sols resta, perquè en aquests moments és indiferent per a l'audiència», explicava Diego Arrabal. «Ella tenia molt de 'ganxo' quan parlava de la seva vida, del pare de la seva filla, dels Ubrique, de la seva filla, del seu marit... Però fa temps que ja no ho fa i ha perdut tot l'interès», prosseguia.

▶️ Vídeo del dia

Així mateix, segons el malagueny, tant el director executiu de la cadena com la resta de la Cúpula, es van reunir. El motiu d'aquesta trobada va ser comunicar-li a la mare d'Andreita que, o es posava les piles fent parlar, o els seus dies a l'espai estaven comptats. «Ha de mullar-se, però mullar-se de debò», concloïa el paparazzi.