Imatge de Rocío Carrasco a 'En el nombre de Rocío'.

Rocío Carrasco rep la foto que aclareix l'embaràs de la seva filla

Rocío Carrasco aclareix els rumors sobre la jove després de veure la foto

Rocío Carrasco ha vist com la seva filla està més forta que mai després de sotmetre's a diverses intervencions per millorar el seu cos. I és que la jove de 25 anys no té problemes a ensenyar-ho, gairebé tot, a les seves xarxes socials.

La influencer està vivint uns dies de calma tensa abans que s'emeti en obert la docusèrie que ha gravat la seva mare titulada En el nombre de Rocío. I és que la filla de Rocío Carrasco és conscient que haurà d'estar molt atenta al que expliqui la seva mare per si torna a posar el focus en ella. I tot després del que va fer a la primera docusèrie, Rocío, contar la verdad para seguir viva.

Rocío Carrasco aclareix els dubtes sobre l'embaràs de la seva filla

Mentre que està esperant que s'emetin aquests 12 capítols restants sobre la vida de la seva mare, Rocío ha volgut publicar una fotografia una mica pujada de to. Una imatge que també és reivindicativa. I ho ha fet després d'anar a un balneari perquè li fessin un massatge relaxant.

▶️ Vídeo del dia

En aquesta imatge, en què veiem que està esperant en una sala que li practiquin una nova sessió setmanal de massatge osteòpata, la noia es mostra sense samarreta. A més, podem observar que està més prima i té més pit que fa temps.

La noia no va tenir problema a ensenyar part del seu pit dret de forma reivindicativa i mostrant sense embuts la cicatriu que li va quedar després d'operar-se'l. La veritat és que la filla de Rociíto s'ha atrevit a mostrar aquesta zona del seu cos sense que ningú s'ho esperés.

Rocío Flores ensenya el seu pit i tots es fixen en el mateix

Sense cap mena de roba interior i tapant les zones estratègiques amb el braç, hem pogut veure aquesta cicatriu de què parlàvem. Una cicatriu que recorre la part baixa del pit fins al mugró. Parlem d'una incisió mitjançant la qual van col·locar-li les pròtesis mamàries en una intervenció per retocar-se i augmentar-se una mica el pit.

Rocío Flores
Rocío Flores penja un story mostrant que s'ha augmentat el pit | ROCÍO FLORES @ROTRECE

Va ser una operació que va tenir lloc a principis del 2022 i que ha deixat una marca vermella sense relleu que possiblement desaparegui en pocs mesos. Rocío Flores estava orgullosa de lluir la seva nova figura i apareixia molt cansada al postoperatori, lluint aquesta nova imatge.

Rocío ha perdut 20 quilos en l'últim any

«Passo per aquí per dir-vos que tot està bé, tot ha anat genial. M'he operat el pit, efectivament. Tenia moltes ganes de fer-m'ho. Us aniré explicant com va. Em trobo millor, estic adolorida, en repòs. Tot ha sortit bé. Gràcies», deia Rocío Flores, que ha canviat de forma notable des que la vam veure defensar el seu pare a GH VIP o quan va concursar a Supervivientes, cap al 2021.

Rocío Flores amb un vestit de color verd.
Rocío Flores ha canviat molt físicament des que va aparèixer a Supervivientes | Instagram: rotrece

Amb aquella intervenció, la germana de David Flores feia un pas més enllà per veure's millor físicament i és una cosa que l'ha deixat molt satisfeta. Després de perdre fins a 20 quilos i fer-se diversos retocs estètics, la filla de Rocío Carrasco llueix un cos més estilitzat i operar-se el pit era un altre dels seus objectius, cosa que finalment ha pogut complir.

Cal assenyalar que la filla de Rociíto sempre ha mantingut una lluita amb la bàscula. Tal com va explicar el seu pare, Antonio David Flores, la jove pateix problemes d'ansietat des de fa temps. La jove ha patit una transformació gràcies a la dieta i a les operacions estètiques que s'ha fet d'un temps ençà.