Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile haurà de tornar als jutjats per deixar-la a l'estacada a última hora

Paolo Vasile té un nou problema

Fa mesos que Paolo Vasile està 'desequilibrat' per la situació de Telecinco. No ens referim només a la baixada d'audiència i als conflictes generats, sinó que a Sálvame està al punt de mira pel cas operació Deluxe. Aquesta trama que els ha portat als jutjats, als quals sembla que hauran de tornar per una altra qüestió.

En concret, ha estat Miriam Sánchez, l'exparella de Pipi Estrada, qui ha anunciat que anirà als tribunals contra el Deluxe. El motiu és que van cancel·lar la seva participació en el programa només unes hores abans que comencés a emetre's.

Paolo Vasile i la inesperada situació

El conseller delegat de Mediaset sap que Pipi i Miriam fa dies que són notícia després de veure la llum unes imatges de tots dos. Ens estem referint a un vídeo en què ella semblava fora de si i l'atacava amb improperis.

Paolo va entendre, com és lògic, que se'ls donés veu a tots dos protagonistes. Així, Pipi es va mostrar com a víctima de la situació i va acusar la seva ex de no estar bé. Ella també en va parlar, el va 'desemmascarar' i va deixar de manifest que li feia la vida impossible.

És més, l'exactriu porno no va dubtar a concedir una entrevista en directe a Sálvame. No obstant això, aquesta va haver de suspendre's públicament perquè ella va entrar en assumptes 'espinosos'. Tanmtateix, li van voler donar una oportunitat perquè pogués explicar-ne la seva versió de forma molt més tranquil·la i amb més temps.

Què es va fer? Oferir-li una entrevista al Deluxe d'aquest darrer divendres. Una entrevista que es va anunciar a so de bombo i platerets, però que, finalment, va ser cancel·lada hores abans de l'inici de l'espai. La raó per justificar què va passar és que ella parlaria de la seva filla petita i això no estava permès.

Paolo Vasile descobreix la dura reacció de Miriam Sánchez

El directiu italià de Telecinco ha pogut comprovar que la decisió del format ha portat conseqüències. Exactament, ha provocat l'enuig de l'ex de Pipi, que ha fet servir les xarxes socials per atacar el programa i la cadena.

Primer pla de Miriam Sánchez, actriu i guanyadora de Supervivientes
Miriam Sánchez, l'ex d'Estrada, vol portar Paolo Vasile als jutjats. | Telecinco

Ha pujat diversos vídeos on diu: «Després de 72 hores d'entrevistes i dues setmanes de parlar de mi a la televisió i de la meva filla, després de dir que estic malalta sense saber-ho i després d'anys sense treballar per a Mediaset, em diuen a les 19.00 h que em desconvocaran perquè a l'entrevista es parla de la meva filla i no se'n pot parlar. S'està parlant del fill de Rocío Carrasco que té problemes tots els dies. I s'està parlant de la meva filla per part de Pipi i dels col·laboradors i ho tinc gravat».

A això ha afegit: «Pel que sigui no interessa la meva entrevista, no en sé el motiu, però no és la meva personeta. Heu emès els totals i una vegada que m'heu espremut i heu aconseguit audiència ja està. Sou tan miserables que m'heu posat alt el nivell d'ansietat, però estic bé i ara us portaré al jutjat».

Tot seguit ha procedit a llançar una altra advertència important per a Paolo: «No tornaré a sortir a Telecinco mai més. Vull ser anònima i ja ho dic clar i net. Deixeu-nos en pau a la meva filla i a mi. Pipi, calla. Col·laboradors, calleu i respecteu la meva decisió i també presentadors i les altes cúpules. Ens veurem als jutjats, tant amb Mediaset com amb La Fábrica de la Tele».

Tal com ha reconegut, després de la cancel·lació de l'entrevista, va haver d'anar a l'hospital per ansietat. Ha relatat: «M'han punxat Diazepam. Fa 15 anys que treballo i mai he vist ningú tan miserable, ni mediocre, ni tampoc aquest maltractament humà».

▶️ Vídeo del dia