Jorge Javier Vázquez plorant

Jorge Javier Vázquez es queda fora de Telecinco després de posar la seva vida en risc

Jorge Javier, queda desplaçat dels programes

Jorge Javier Vázquez se sent una mica desplaçat per part dels directius de Mediaset. En els propers projectes de la cadena ja no compten amb el presentador badaloní, un fet que pot obeir sobretot a qüestions de desgast.

Jorge Javier continua a casa seva després de recuperar-se d'un petit problema de salut. Durant el seu viatge al Perú va haver de ser hospitalitzat i des de fa dies ja és a Madrid. Encara no se sap quan es reincorporarà al seu lloc de treball, però és possible que ho faci aquest dilluns 5 de setembre.

Tenen moltes esperances posades a Jorge Javier. Juntament amb Belén Esteban han de liderar la nova temporada de Sálvame , que travessa per una etapa una mica delicada després de la pèrdua contínua d'espectadors. A Telecinco són conscients que necessiten fer tot el possible per recuperar la primera posició al detriment d'Antena 3.

Durant els darrers temps, el català ha anat perdent protagonisme a la cadena de Fuencarral. Problemes de salut i la seva incursió al món del teatre el van portar a allunyar-se de manera temporal de la televisió. Va passar de ser el presentador estrella a caure gairebé a l'oblit.

Al començament d'any sorprenia molta la decisió presa per Vasile. Prescindia d'ell per conduir Secret Story . El seu lloc va ser ocupat per Carlos Sobera, que va comptar amb l'ajuda de Sandra Barneda i Toñi Moreno.

Jorge Javier amb un vestit jaqueta fúcsia
Jorge Javier Vázquez se sent desplaçat després de les darreres decisions dels directius | CatalunyaDiari

En aquell moment, la direcció de Mediaset va preferir que se centrés per complet en la presentació de Sálvame . Les dades d'audiència no acompanyaven i necessitaven el badaloní per remuntar les xifres. Però tampoc no han aconseguit els resultats esperats, com s'ha comprovat.

Jorge Javier Vázquez sí que s'ocuparia de comandar l'equip de Supervivientes . Es va veure envoltat d'un enfrontament constant amb Olga Moreno, la guanyadora de l'anterior edició. L'ex d'Antonio David va imposar com a condició per trepitjar el plató que no hi fos, cosa que no va aconseguir.

Aquesta setmana s'estrena el nou reality de la cadena, Malson al paradís . Un cop més, es torna a caure el filòleg de la presentació. Seran Carlos Sobera i Lara Álvarez els que assumeixin el comandament d'aquest espai.

També està previst que d'aquí a unes setmanes arrenqui en obert la segona temporada de la docusèrie de Rocío Carrasco. Sobre la taula també s'havia posat el seu nom per a la conducció dels debats en lloc de Carlota Corredera. Però finalment se n'ocuparà Barneda.

A la casa prefereixen concedir una oportunitat a altres cares, relegant a un segon pla a les considerades estrelles. És possible que hi hagin detectat un cert desgast davant de l'audiència.

Jorge Javier Vázquez es mostra molt tranquil

Jorge Javier Vázquez comença a tenir un paper molt secundari a la casa. Només li confiaran Sálvame i algun reality de certa rellevància com pugui ser Supervivientes . De la resta ja se'n pot anar oblidant.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Els directius de Mediaset han decidit prescindir de Jorge Javier | GTRES

És la tercera vegada que l'aparten, però això no sembla preocupar-lo en excés. En realitat, cobrarà el mateix, treballi o no, ja que compta amb un contracte d'exclusivitat amb Mediaset.

Es va encarregar al seu moment de presentar els dos primers capítols de la primera part de la docusèrie de Rocío Carrasco. Però a continuació va ser reemplaçat per Carlota Corredera, que va aconseguir guanyar-se uns quants enemics amb la seva actuació.

Ara molts esperaven que Jorge Javier Vázquez es posés al capdavant de les gales setmanals d'aquesta producció. Però van decidir concedir-li un descans perquè se centrés a Sálvame .