Primer pla de Kiko Hernández.

Les filles de Kiko Hernández, mudes en veure la dona que ocupa el cor del seu pare

Kiko té clar que és una persona molt important per a ell

Kiko Hernández és un dels col·laboradors més veterans de Sálvame. A conseqüència, és un dels més estimats per l'audiència, però també pels seus companys, especialment per les companyes.

Kiko sempre ha demostrat tenir una gran relació amb moltes de les col·laboradores de Sálvame. De fet, no és cap secret que fins i tot s'ha rumorejat més d'una vegada amb un enamorament d'Anabel Pantoja.

No obstant això, res no ha passat d'aquí, només són rumors. La veritat és que el caràcter extravertit i afectuós del televisiu poden portar a confusions a l'audiència. Però el que és clar és que el tertulià ara mateix només té ulls per a les seves estimades filles.

Tot i que, sí que cal esmentar que Kiko Hernández també prioritza les seves amistats i té molt clar a quines persones vol a la seva vida. És per això que sempre té cura de les relacions.

▶️ Vídeo del dia

Declaració d'amor amb magnificència

Gran exemple d'això en són les últimes imatges a Instagram. En una, de tot just fa un dia, es pot veure Kiko amb la seva inseparable amiga Belén Rodríguez.

Però el que sorprèn de la publicació no és la imatge, sinó el comentari que hi ha. «Que ho sàpiga Madrid… Belén Rodríguez, que t'estimo!», tota una declaració d'amor.

És clar que això no té darrere un sentit romàntic, sinó amistós, però sembla que el missatge, d'igual manera, ha encantat tots els seguidors de Kiko. I és que ja ha aconseguit milers de reaccions dels usuaris.

La gran majoria d'aquestes reaccions són de seguidors lloant la bonica amistat entre tots dos, o reaccionant amb emoticones de cors i similars a la publicació. Tot i que, sembla que hi ha altres seguidors de Kiko Hernández que no s'han pres tan bé la imatge i el comentari.

«Però no era com la seva germana Marta López, aquesta va passar a millor vida», «Déu els dona i ells s'ajunten per al mal» o «Mare meva. Fins que n'arribi una altra serà. Perquè compte el que canvies de semblar fill», són alguns dels comentaris que es poden llegir.

Kiko Hernández
Kiko Hernández ha publicat una imatge significativa | GTRES

La veritat és que res d'això sembla afectar la parella d'amics, ja que presumeixen la seva relació pels carrers de Madrid i tenen clar que la seva amistat està per sobre del que pugui opinar la gent.

Així doncs, les filles de Kiko tenen clar que no són les úniques al cor del seu pare. Qui sap si les nenes podrien arribar a estar geloses de persones com Belén Rodríguez. I és que el col·laborador passa moltes hores a la feina, amb els seus companys i potser no són tantes les hores que té per a les petites.

Retrobament especial amb Belén Esteban

I una altra de les persones que les filles de Kiko Hernández ja saben que ocupa el cor del seu pare és Belén Esteban. Una altra de les companyes de Sálvame del tertulià. En les últimes hores també ha deixat clar amb una altra publicació a les seves xarxes que la té en alta estima.

I és que Kiko ha publicat una altra foto per Madrid, aquesta vegada amb Belén Esteban, i l'ha acompanyat d'un missatge bonic. «Quines ganes tenia d'aquest retrobament amb Belén Esteban, i veure que tot està bé», escrivia.

Cal recordar que la tertuliana més famosa de la televisió feia molts mesos que estava de baixa després d'haver patit un accident en directe pel qual va haver de ser intervinguda. Des d'aleshores ha estat reposant, però sembla que ja, a poc a poc, pot tornar a la seva vida normal.