Primer pla d'Isabel Preysler.

Isabel Preysler, desesperada per impedir la boda que pot arruïnar la seva filla

La parella de Vargas Llosa té molt clara la seva postura

Isabel Preysler ja es prepara per el qual podria ser el gran casament del 2023. Així és, ja que tot apunta que la seva filla Tamara donarà l'anhelat 'sí, vull' al seu xicot. Segons sembla, Íñigo Onieva li hauria demanat matrimoni, i ella no s'ho hauria pensat dues vegades.

Fa molts mesos que s'especula amb aquesta possibilitat. La parella apareix cada vegada més unida i la marquesa de Griñón estaria encantada de passar per l'altar i formar una família. Tanmateix, ells, de moment, no han volgut confirmar-ho, però tampoc han desmentit les informacions que s'aboquen als programes.

No obstant això, a Isabel Preysler no sembla agradar-li tant aquestes notícies. Manté una relació cordial amb Íñigo, però considera una mica prematur fer aquest pas. A més a més, aquesta història d'amor sempre ha estat marcada pels constants rumors d'infidelitat.

A banda d'això, la parella fa un parell d'anys que està junta, i sempre han demostrat que es compenetren a la perfecció. És més, diumenge passat a Socialité van revelar com ell li va demanar matrimoni.

Tamara li havia sol·licitat que li regalés una manta per a la moto. El dissenyador d'automòbils no es va conformar només amb això, també li va lliurar un anell per demanar-li la mà. Tota una sorpresa per a la filla d'Isabel Preysler.

Fotomuntatge de Tamara Falcó i la seva mare, Isabel Preysler, i el seu xicot, Iñigo Onieva
Isabel Preysler no veu amb bons ulls l'enllaç de Tamara | CatalunyaDiari

Asseguren que les dues famílies haurien encaixat de meravella l'enllaç i estarien desitjant que arribés el gran dia. La data que sona amb més força per al casament és l'estiu del 2023. Això sí, alguns periodistes no es mostren tan convençuts que s'arribi a celebrar.

Aquesta història sembla idíl·lica de cara a l'exterior, però no ho seria tant. En diverses ocasions s'ha especulat amb la possibilitat que el noi hagués estat infidel a la filla de la 'socialité'. Tot i això, les aigües sembla que s'han calmat en els últims temps.

Isabel Preysler es va pronunciar l'any passat sobre el possible enllaç. Per a sorpresa dels mitjans, la parella de Mario Vargas Llosa no semblava estar d'acord amb el casament, ja que assegurava que «no cal casar-se».

És possible que fos partidària que es prenguessin un temps i tinguessin les idees més clares abans de donar-se el 'sí, vull'. Sap que es tracta d'una decisió molt complicada, on de vegades no sempre s'encerta la primera amb la persona escollida. A més, per experiència, podria donar uns quants consells a la seva petita.

Tamara Falcó, Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa en un garatge
Tamara Falcó no ha fet gaire cas dels consells d'Isabel Preysler | GTRES

Asseguren que Íñigo hauria fet genoll al Rincón, el palau del desaparegut Carlos Falcó, on va passar els seus últims dies al costat d'Esther Doña. Així doncs, el jove faria força temps que ho pensava, però ara s'ha decidit.

És conscient que fa molta il·lusió a la seva noia, que sempre ha desitjat casar-se i formar una família. Per això, ara, que ha trobat el seu príncep blau, no ho ha dubtat i està encantada amb l'opció de passar per l'altar davant la mirada de la seva mare.

▶️ Vídeo del dia

Isabel Preysler no compta amb ell

Isabel Preysler intenta ser molt cauta quan se li pregunta pel xicot de la seva filla. De fet, només admet que l'única cosa que li preocupa és la seva felicitat. I ara com ara, la troba molt il·lusionada.

Alguns mitjans, com a Trendings, asseguren que Íñigo no seria precisament el gendre favorit de la 'socialité, sinó que seria Fernando Verdasco, parella d'Ana Boyer. Per tant, sembla que el dissenyador de cotxes encara no s'ha guanyat l'afecte de la filipina.

L'any 2020 ja va donar a entendre que no li feia força gràcia el xicot de la seva filla. Quan li van preguntar si es considerava una bona sogra, va respondre el següent: «Jo no soc la que hauria de contestar això».

Isabel Preysler va continuar dient: «Pregunteu a les meves dues nores i als meus dos gendres, a veure què et diuen». En aquelles declaracions s'oblidava d'Íñigo, és a dir, tota una declaració d'intencions.