Primer pla de perfil d'Adela González seriosa i plorant

Adela González rep la notícia mèdica que tant temia i el plor ho explica tot

Adela, testimoni directe del plor al mig del carrer

Adela González segueix al capdavant de Sálvame, incansable cada tarda. La presentadora ha estat tot l'estiu al peu del canó i continua comptant amb el suport de la direcció i l'audiència, ara que ha tornat Jorge Javier.

Adela té un paper clar al programa i l'executa a la perfecció. Sálvame és un espai que es dispersa constantment. Passen d'un tema a l'altre, s'interrompen constantment i no hi ha cinc minuts de continuïtat i cert debat serè.

És tot pura emoció desbocada, sigui pels conflictes que es tracten o per les exigències del guió. Així les coses, i com que Jorge és un dels que intervé més en aquest caos diari, falta algú que no perdi el sentit de l'ordre. Algú que vagi reconduint els temes i les situacions amb mà de ferro i seguint les ordres de direcció.

Aquesta és Adela González. Amb un somriure a la boca, però implacable, ordenada i amb les idees molt clares. Així mateix, s'ha sabut guanyar l'amistat i el respecte dels col·laboradors en temps rècord.

Per això, sent com a propi el dolor o les desgràcies que es viuen a Sálvame, que són moltes. L'última fa referència a Lydia Lozano i Adela ha estat una de les que no va poder reprimir les llàgrimes quan es va assabentar què li passava a la col·laboradora

Adela González, pendent de l'evolució mèdica que ningú esperava

Adela González va veure com Lydia Lozano es trencava quan li preguntaven a les portes de l'hospital pel problema mèdic. Havia de ser operada d'urgència i li van dir dos dies abans. Ella, que és hipocondríaca i aprensiva en grau supí es mostrava nerviosa, plorosa i molt espantada, per la qual cosa Adela i la resta de companys li van haver de donar molts ànims.

L'operació es va fer dijous passat, i es tractava d'una intervenció provocada per una fractura de vèrtebra complicada per l'osteoporosi que pateix. I encara que va ser tot un èxit, ara comença la part més dura del problema, la recuperació. I Lydia ho porta fatal, tal com ha pogut comprovar Adela.

A Socialité, explicava que ha de caminar cada dia una hora per prescripció mèdica. «Tinc tots els dolors del món i porto com una serp de dalt a baix tota de ferro a l'esquena. És un dolor horrorós i he d'estar-hi, menys quan em fico al llit, amb la barra, i cuidar-me l'osteoporosi», explicava Lozano.

Imatge de Lydia Lozano plorant al mig del carrer a una intervenció a 'Socialité'
Lydia s'ha ensorrat al mig del carrer davant la seva dura situació | Telecinco

Lydia havia estat enxampada al carrer pels reporters, però ella, veterana en aquest tipus de situacions, els va veure prèviament. Així doncs, va sortir maquillada i amb ulleres de sol per estar presentable a la televisió.

«M'he de cuidar l'osteoporosi, recomano a tothom que amb la menopausa s'ho mirin, perquè s'avança l'osteoporosi. Tinc una cicatriu de cinc centímetres», deia.

Adela, trista per les llàgrimes que no s'han pogut evitar en directe

Adela segueix molt pendent de l'actualitat durant els dies de descans del cap de setmana. I és que, cal saber tot el que passa per arribar al dilluns plenament informada i amb els temes frescos sobre la taula.

Així, doncs, s'ha emocionat en veure Lydia plorar, en explicar el drama que està vivint. «És que estic de baixada, la mà em fa molt de mal des del radi i és horrorós. És com una inutilitat, jo que soc tan independent, veure'm així...», se sincerava. 

Adela i Lydia coincideixen que són dones independents, fortes i que gaudeixen de bona salut. És per això que la presentadora se sent molt identificada pel drama que viu la periodista. «Ahir no em podia ni posar els sostenidors amb la mà, no tinc musculatura i la veritat és que estic fet una merda», prosseguia explicant Lydia.

Captura d'Adela González a 'Sálvame'.
Adela González en plena polèmica televisiva, habitual per una altra banda| Telecinco

La col·laboradora de Sálvameatribueix directament a la menopausa bona part del problema actual. «La meva menopausa va ser molt jove. En veure'm tan bé i tan activa, no et vas preocupant d'aquestes coses», confessava.

Així tot, ara toca tenir paciència i recuperar-se. Ho està portant malament, però el suport dels seus companys i les ganes de televisió, podran amb tot. Quan Lydia torni, hi haurà Adela al costat de la resta d'equip de Sálvame esperant-la amb els braços ben oberts.