Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adela González

Adela González plora una altra dolorosa mort després de perdre la seva filla petita

Adela González es va mostrar molt dolguda

Adela González va tornar a patir un cop dur fa uns dies. Després de perdre fa un parell d'anys la seva filla de 8, ara plora la mort d'un altre ésser estimat. Una trista notícia que la va deixar molt dolguda.

Va voler compartir-ho amb els seus seguidors a les xarxes socials. Va revelar que havia mort Julio, una persona que estimava molt. Al seu costat va viure grans moments que no va dubtar a recordar.

«Avui ha mort un veí meu de Bilbao», va escriure Adela González. Va sentir molta pena per ell perquè «no han posat sala de visites al tanatori perquè no tenia família. Se m'ha trencat el cor», va afegir molt afectada.

La presentadora el recordava com «una persona molt especial i molt afectuosa amb tots els veïns. Sobretot amb els meus fills», va apuntar. Va voler compartir a través d'un fil de Twitter la història d'aquest bon amic.

«Vivia amb la seva primogènita, que també va morir fa poc, en un pis molt, però que molt modest», assenyalava. Adela González destacava que «cada Halloween obrien la porta quan els nens, amb tots els seus amics, demanaven caramels i sempre tenien alguna cosa».

Imatge d'Adela González.
Adela González va voler recordar un amic de Bilbao que va morir fa uns dies. | Mediaset
 

Volia rendir-li un homenatge a la seva manera, amb molt d'afecte. Va rememorar cada cop que Julio va ficar una felicitació a la bústia amb un número de Loteria del Nen. Ells a canvi, «li preparàvem un pa de pessic casolà».

S'emociona en recordar com tota la família estava unida, que sempre es veien amb molta tendresa.

La comunicadora va estar al seu costat sempre que la va necessitar. Admetia que quan no sabia sintonitzar els canals de la TDT ella es va encarregar de donar-li un cop de mà: «Baixàvem a ajudar», apunta.

Adela González destacava que sempre tenia paraules d'afecte i ànim. Sobretot quan ella va travessar una dura etapa a conseqüència de la malaltia de la seva petita.

«T'he vist a la tele, què tal la teva filla?», li preguntava amb freqüència. «'Em fa mal la cama, ve mal temps'... amb la seva veu lleugerament aflautada i un somriure», va escriure.

Però el que més li entristia és que el seu veí morís sol, sense la companyia d'un ésser estimat. Tampoc li havien rendit un comiat com s'hauria merescut. Va aprofitar aquest recordatori per dedicar-li unes paraules boniques d'afecte.

Ha explicat que «se n'ha anat sol, sense ningú que li hagi posat unes flors de comiat. Sé que ara mateix estàs repartint caramels i somriures. Aquí t'envio el meu», va subratllar.

Uns dies molt durs per a ella, que a partir d'ara trobarà a faltar molt el seu amic. El que sempre tenia unes paraules d'admiració cap a ella i la seva família.

Adela González ja respira més tranquil·la

A Adela González li han arribat molts missatges d'afecte durant les últimes hores. Eren molts els seguidors que aplaudien el seu gest i li donaven ànims. Però les seves paraules no havien passat desapercebudes per a la comunitat de Twitter.

Gràcies a la màgia de la xarxa social, una amiga de Julio es va posar en contacte amb ella. «Em va explicar que els seus últims dies va estar amb ell i que un petit grup d'amics sí que el van poder acomiadar», va assenyalar més animada. D'aquesta manera, corregia la informació que havia difós en un primer instant.

Pla general d'Adela González amb una americana blau elèctric
Adela González està triomfant al capdavant de 'Sálvame' a Telecinco. | Xarxes Socials
 

Això sí, admetia que això la «reconforta». També va comunicar que «la setmana que ve hi haurà un funeral» per ell. Per tant, tindrà el comiat que tant demanava la periodista.

Adela González va voler rendir-li el seu particular homenatge. Sens dubte, serà dur no tornar a creuar-se amb ell al portal.