Fotomuntatge d'Adela González i el logo de 'Sálvame'.

Adela González pren una decisió que sorprèn els seus amics de Telecinco

Adela González ha mostrat el seu atreviment en ple directe

Adela González està preocupada per la seva vida laboral després que Mediaset hagi decidit posar punt final a 'Sálvame'. Tot i això, està intentant mantenir una actitud positiva en tot moment i estar més unida que mai als seus companys. Tant és així que ha rebut l'afecte de més d'un i se n'ha anat a sopar amb ells per divertir-se.

Adela està disposada a donar-ho tot al programa d'aquí que s'acabi. Per aquest motiu, ara ha pres una determinació que ha sorprès els seus amics i els espectadors. Ha fet el pas de fer alguna cosa inesperada.

Adela González sorprèn amb la seva valentia

La presentadora de 'Sálvame' és molt recta en el seu treball i dona tot el que pot perquè aquest tiri endavant. Per aquesta raó, i per entretenir els espectadors, hi ha dies en què s'ha atrevit a cantar. Fins ara ho havia fet a duo amb algun company, com Belén Esteban, però ara Adela González ha anat un pas més enllà.

Foto d'Adela González
Adela González s'ha atrevit a cantar en solitari. | Telecinco

Per això, la presentadora s'ha animat a cantar en solitari el tema amb què França ha participat aquest any en Eurovisió. Ens estem referint a Évidemment (en català, 'Per descomptat'), que va interpretar l'artista coneguda com a La Zarra. Adela González ha anunciat el que faria dient: «Aquesta tarda no s'ha cantat, per cert. És igual, com que m'ha agradat molt la cançó de França, la vull cantar. Em fa molta il·lusió així que la posarem».

Els primers acords de la composició han començat a sonar a plató i González ha començat a interpretar-la. D'aquesta manera, s'ha atrevit no només a mostrar els seus dots vocals sinó també el domini del francès davant la perplexitat de tots. És cert que potser cantar no és el que fa millor, però no ho ha fet malament del tot. A més, ha demostrat que controla la llengua gal·la sense problemes.

El públic no ha dubtat a aixecar-se per aplaudir Adela González, encara que entre els seus companys hi ha hagut reaccions desiguals. Belén Esteban ha marxat del plató durant la seva actuació i Terelu ha fet el mateix després de sonar l'última nota de la cançó. Això sí, Lydia Lozano li ha donat l'enhorabona dient-li «bravo» i el mateix ha fet Matamoros.

Adela González no deixa indiferent ningú

La presentadora basca de 'Sálvame' tampoc no ha deixat indiferent el públic que l'ha vista des de casa seva. Només començar l'actuació, les xarxes han començat a omplir-se de comentaris analitzant-la. La veritat és que hi ha opinions de tota mena.

D'una banda, alguns missatges han exalçat la interpretació: «L'estimo molt», «Adela té cantant una veu que em fascina» i «M'ha agradat molt». Sense oblidar-ne d'altres com «Per a La Zarra des de 'Sálvame' amb amor».

D'altra banda, ens topem amb els tuits dels internautes a qui el moment els ha semblat horrorós: «Teleporqueria» i «És l'últim pallasso que entra al circ i més del mateix. Quina vergonya de dona». En aquesta mateixa línia trobem: «Mare meva, el departament de selecció de personal de La Fábrica de la Tele hauria de dimitir. Sí, perquè traient Jorge Javier la resta de presentadors donen entre pena i vergonya» i «Quina ridiculesa».

Malgrat les crítiques, Adela González està encantada amb moments com aquest que ha protagonitzat al programa. Un espai que està vivint els seus darrers dies i en què està mostrant la seva millor cara, la més informal i desinhibida.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!