Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Olga Moreno, David i Rocío Flores

Olga Moreno, dolguda amb Marta Riesco per allò que va dir dels fills d'Antonio David

Marta Riesco, el cop dur a l'ex d'Antonio David davant de tothom

Olga Moreno, l'exdona d'Antonio David, va esclatar públicament després d'una polèmica protagonitzada per Marta Riesco. Fins ara, dues de les dones de l'exguàrdia civil van decidir guardar silenci i evitar qualsevol disputa pública entre elles. Tanmateix, l'aniversari de la petita Lola va desfermar el desastre i van començar a volar els ganivets entre elles.

El malagueny era testimoni de la guerra i va deixar que fos la seva xicota qui s'enfrontés a la mare de la seva filla. Tot i això, les coses se'n van anar en orri quan la incontrolable Marta va traspassar una línia molt delicada en anomenar els fills d'Antonio David.

Olga, molt molesta per allò que Marta Riesco va dir dels fills d'Antonio David

Quan Antonio David i Olga Moreno van decidir separar-se, es va instaurar entre ells un pacte de no atacar-se públicament. Tot i que la sevillana va concedir alguna entrevista afirmant com estava de dolguda després d'assabentar-se de tot, el malagueny no va contraatacar mai.

Primer pla d'Olga Moreno sorpresa
A Olga Moreno no li va agradar que l'assenyalés. | Mediaset

Alguns hi veien una mena d'estratègia de cara als judicis que encara estan pendents, però la veritat és que no hi va haver més retrets. Tampoc Marta Riesco va entrar a valorar el que va passar amb Olga Moreno en un intent de demostrar a l'excol·laborador que respectava la mare de la seva filla Lola. Tanmateix, l'aniversari de la nena va provocar que aquesta aparent calma saltés pels aires.

L'andalusa va criticar a les xarxes l'exposició que tant Marta com Rocío Flores van fer de la menor, deixant clar que no ho aprovava. Un fet que va fer que la família de Moreno fes pinya al seu voltant qualificant Riesco de «personatge». La periodista va decidir que ja havia guardat prou les formes i va explotar contra l'exdona de la seva parella.

«Les 'prudents' que no es fiquen en res i que no parlen mai de la seva vida privada?», ha assenyalat. Va ser llavors quan Marta va atacar directament Olga Moreno ressaltant com s'havia guanyat la vida a costa dels fills d'Antonio David. «Ja sabem qui vol ser personatge i qui no va parar fins a aconseguir-ho a cops de 'realities' i exclusives, parlant d'uns fills que no són seus», va sentenciar. D'aquesta manera, la madrilenya va posar sobre la taula com la sevillana va exposar Rocío i David per arribar a platós i revistes.

Marta Riesco amb un gran somriure
Marta Riesco va criticar que Olga esdevingués famosa per parlar dels fills de Rocío. | GTRES

La reacció d'Olga Moreno davant l'atac de Marta

Marta Riesco va atacar directament Olga Moreno, però aquesta va preferir el silenci com a resposta. Era evident que no li havia agradat gens aquesta al·lusió a la seva persona, però va optar per no respondre-hi ni avivar la guerra.

Ella va ser la que va desfermar la tempesta en afirmar que «ni he consentit, ni consentiré, l'exposició excessiva i innecessària que s'ha fet de la meva filla a les xarxes socials». Un missatge dirigit a la filla del seu exmarit i a Marta que no va trigar a tenir resposta. «Sortiré amb els meus germans, amb el meu pare i la seva parella i la meva parella. A qui no li agradi, ho sento molt, però a la vida cal avançar», va sentenciar la 'influencer' al·ludint clarament a Moreno.

Fins a tal punt va haver d'arribar l'enuig d'Olga, que Marta no va trigar a demanar perdó. No sabem si va ser un consell d'Antonio David, a qui la seva exdona podria haver demanat explicacions, però Riesco es va retractar de les seves paraules. «Sento molt tot això, mai vaig pensar que suposaria un problema, però no tornarà a passar», va assegurar penedida pels fets. Es desconeix si la sevillana va acceptar el seu perdó, però el que és clar és que va ser l'última vegada que totes dues es van enfrontar públicament.