Primer pla de perfil d'Adela González seriosa i plorant

Adela González, preocupada per la demanda que pot deixar-la sense feina

Adela González rep una advertència que afecta al seu programa

Adela González i Terelu Campos presenten Sálvame davant de l'absència del seu presentador habitual. Ara com ara, el programa i la cadena privada estan estirant el tema Jorge Pérez-Alba Carrillo fins que l'audiència ho permeti. Un exemple va ser el polígraf a què es va sotmetre Alba dissabte passat.

L'exdona de Feliciano López va parlar al Deluxe del que va passar entre ella i Jorge Pérez a la festa de Nadal de la productora Unicorn Content. Una trobada íntima que ha ocupat molts minuts de televisió la darrera setmana. Per això, el mateix protagonista, l'exguàrdia civil, i la seva dona, Alicia Peña, volen posar punt final a les especulacions i comentaris respecte a la seva vida privada.

Imatge de Terelu i d'Adela González presentant 'Sálvame'
Adela González i Terelu presenten Sálvame | TELECINCO

Així doncs, la parella ha enviat un comunicat oficial a Sálvame. Un text legal que inclou una petició i una advertència cap a l'espai presentat per Adela González i Terelu Campos. Al burofax enviat a través dels advocats del matrimoni: «Neguen i desmenteixen tota la informació que s'ha anat publicant als mitjans, la versió de la pròpia Alba».

Davant d'això, la periodista Natalia Lombardo va revelar el contingut del document. «Demanen que no es tracti, que no es parli ni es valori res sobre la vida passional i íntima de Jorge». I afegeix, «Tot això els està afectant moltíssim tant l'honor com la imatge, no només de Jorge, sinó de tota la família».

Jorge i Alicia fan una advertència al programa

D'aquesta manera, la parella fa una advertència. I és que en cas de no fer cas a aquesta petició, «estan disposats a prendre mesures legals i penals contra tot aquell que en segueixi parlant». Per tant, el matrimoni desmenteix que la versió d'Alba sigui veraç i en contradiu la versió.

Fotomuntatge de Jorge Pérez i Alicia Peña
Jorge Pérez i la seva dona, Alicia Peña, han enviat un burofax a Sálvame | CatalunyaDiari

Al plató de Sálvame aquest avís va fer enfadar els col·laboradors de l'espai, ja que van recordar que qui primer va tractar el tema a la televisió i que a més va consentir que es mostressin les primeres imatges va ser el mateix Jorge al programa Fiesta.

De fet, Alba Carrillo ha recalcat en diversos moments aquesta circumstància, si ella havia parlat del que havia passat és perquè ell ho havia fet abans. Per exemple, la col·laboradora va afirmar al Deluxe tenir missatges compromesos de Jorge. Cosa que demostraria que això no va ser una cosa que sorgís en la celebració de la festa de la productora, sinó que venia des de fa temps enrere.

Alba Carrillo afirma que flirtejaven des de fa temps

Segons Alba, tots dos flirtejaven des de fa aproximadament un any. Concretament, s'escrivien missatges a través de WhatsApp i també mitjançant privats d'Instagram. «L'últim dia que vaig parlar amb ell em va dir que no volia trencar la relació amb mi», va explicar Alba Carrillo.

Alguns apunten que Jorge no només s'hauria acostat a Alba, sinó també a altres noies. Per exemple a la col·laboradora Cristina Porta, que sempre ho ha negat. Per a Porta hagués estat impossible perquè ella tenia parella en el passat i Jorge estava casat: «Per mi, no hi pot haver un tonteig, sempre hi ha hagut una barrera».

Imatge d'Alba Carrillo durant una entrevista a 'Sábado Deluxe'
Alba Carrillo respon al polígraf | Telecinco

Precisament Porta va advertir que el burofax s'hauria rebut abans, fins i tot abans de l'emissió de Sábado Deluxe: «A mi em constava que havia arribat aquí no després del Deluxe».

Tot seguit, Adela i Terelu, presentadores de Sálvame, contradeien aquesta informació: «No, ha arribat aquest migdia». I Belén Esteban replicava aixecant la veu: «Has ficat la pota fins al fons».

Una circumstància que Telecincohaurà de tenir en compte si vol continuar amb el succeït a la festa de Nadal de la productora. Si continua parlant de la parella, haurà d'enfrontar-se a conseqüències legals tal com el burofax rebut adverteix a les seves línies. Per tant, Adela González i Terelu hauran de buscar altres temes d'actualitat per omplir les tres hores que dura el seu programa.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp