Antonio David Flores a un 'photocall' amb el fons blau

Antonio David Flores revela on i amb qui està ara el seu fill David

Antonio David no pensa permetre que ningú el qüestioni com a pare

Antonio David Flores no pensa permetre que ningú el qüestioni com a pare i, justament, per això no ha dubtat a reaccionar en sentir-se atacat.

Fa tot just uns dies, l'exguàrdia civil decidia sorprendre la seva filla Rocío complint un dels seus grans somnis: anar a un concert i poder conèixer Fondo Flamenco. Per això, la jove estava molt feliç i agraïda i assegurava que havia estat un autèntic somni complert.

Tanmateix, el que més cridat l'atenció a molta gent ha estat que no hi ha ni rastre del seu germà David Flores. De fet, és evident que darrerament ni Antonio David ni la seva filla l'inclouen als seus plans, per la qual cosa s'ha guanyat nombroses crítiques en xarxes socials. Li retreuen que no s'està portant bé amb el nen. «I el fill amb Olga…», comentava una usuària. «Quin pare i quina mare té aquest noi», l'atacaven destacant també l'absència de Rociíto.

De fet, fa anys que Carrasco no manté relació amb el seu fill petit. Per tant, l'exguàrdia civil no ha pogut evitar molestar-se amb aquest comentari. «I què sabràs tu amb qui està el meu fill. Pregunta-li a la seva mare», li responia Antonio David de manera contundent.

D'aquesta manera, tornava a disparar contra la seva ex, que ben aviat s'haurà de veure les cares als jutjats amb el seu fill David Flores per l'impagament de la pensió alimentària. Això se suma a l'acusació per abandó de la llar, ja que considera que Rociíto s'ha desentès completament dels seus fills.

Tanmateix, no és la primera vegada que Antonio David rep crítiques per no estar atent al seu fill petit. Ja li han retret moltes vegades haver abandonat el jove per deixar-lo amb Olga.

Foto d'Antonio David amb Rocío, David i Lola Flores, els seus fills.
Antonio David està molt unit als seus tres fills. | Instagram

Antonio David torna a posar el focus sobre Rociíto per abandonar el seu fill

Tot i haver signat el divorci fa uns mesos, l'empresària ha continuat estant molt atenta tant amb Lola, la petita de la família, com amb David Flores. Ella mateixa explicava fa un temps que, si algun dia se separava d'Antonio David, segurament el seu fill David voldria quedar-se amb ella. La veritat és que el jove adora Olga, a qui considera com una mare, per la qual cosa a ningú s'ha sorprès que hi segueixi tan unit.

De l'altra banda, la situació de Rocío Flores és ben diferent: sembla rebutjar tot el que tingui a veure amb l'ex del seu pare. De fet, fa poc explotava a les xarxes pels comentaris que rebia en referència a ella. «A veure si et veig alguna vegada amb Olga així de feliç. El teu germà per què no hi és?», li escrivia una seguidora.

Ara la noia no s'ha volgut quedar callada davant d'aquest comentari i ha acabat explotant: «Cada dia me n'adono més que parleu sense saber. Si només dones suport a Olga, potser hauries de deixar de seguir-me», sentenciava molesta. Un comentari que deixa en evidència la tensió existent entre totes dues des que la sevillana comencés la seva relació amb Agustín Etienne. A Rocío no li feia gens de gràcia, ja que Agustín feia anys que era el seu representant.

Rocío es lamentava pel fet d'haver de tornar a donar explicacions quan l'únic que vol és que la deixin en pau. De fet, també decidia tallar la seva relació professional amb Etienne, a qui sembla rebutjar de ple.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp