Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió

L'audiència de 'Sálvame' exigeix el retorn de la seva estrella després del que ha vist

Els espectadors de 'Sálvame' demanen la tornada de la persona més carismàtica del programa

L'audiència de Sálvame troba a faltar la seva persona preferida. Saben que no és el mateix sense ell i així ho han fet saber a través de les xarxes socials exigint al programa el seu retorn.

Però, la veritat és que encara que es dediquin a la televisió, també tenen els seus descansos i vacances i ha arribat el moment per a ell de prendre's uns dies. No obstant això, sembla que l'audiència de Sálvame el troba tant a faltar que no li importa el dret del seu treballador preferit.

Ja es va notar la seva absència al Mediafest Night Fever, que va ser presentat per Adela González i María Patiño. Allà hi va participar Alba Carrillo i, tot i que molts es van pensar que es tractava d'un veto, María va aclarir que no, que simplement estava en els seus dies de descans.

La protagonista de la història del suposat petó amb Jorge Pérez va anar a Sálvame Deluxe també dissabte a la nit i, altre cop, se'n va tornar a notar l'absència. El polideluxe va estar dirigit per Patiño i tot i que els espectadors van comentar a Twitter que feia temps que no veien un poli tan bo, es va notar la seva absència. Tot i això, Sálvame sí que ho va encertar el cap de setmana fent-li un poli a Alba Carrillo que va agradar molt a tota l'audiència.

Després de descansar divendres, dissabte i diumenge, l'audiència de Sálvame esperava que ahir tornés a ocupar el lloc al programa. Tot i això, no va ser així, atès que el programa va ser presentat per Adela González i per Terelu Campos. Ahir van parlar novament del polígraf d'Alba, de la hipnosi d'Ana María Aldón a Fiesta i dels problemes de Kiko Hernández amb Belén Rodríguez.

Imatge de Terelu i d'Adela González presentant 'Sálvame'
Terelu i Adela González van presentar el programa del dia 12 de desembre davant de l'absència de Jorge Javier aclamada pels espectadors | TELECINCO

Però les dues presentadores van tocar també un tema que l'audiència va difondre immediatament i que no ha agradat gens. «Aquestes dues es posen a donar lliçons contra el govern», va comentar una espectadora a Twitter.

L'audiència de Sálvame vol que torni el seu presentador estrella

En efecte, Jorge Javier Vázquez està desaparegut des de la setmana passada. La veritat és que el presentador estrella de Sálvame ha estat immers en molts projectes.

Fa menys d'un mes que va presentar el llibre Antes del olvido, i a partir d'aleshores, ha estat molt ocupat amb diferents firmes, entrevistes i portades de revistes. Així, com és lògic, davant de tanta feina, deu haver optat per uns dies de descans. Aquests dies també han coincidit amb l'aparició d'Alba Carrillo en dos dels programes que ell presenta perquè, com se sap, ells dos no tenen bona relació.

Les audiències de Sálvame parlen

Captura del comiat entre Jorge Javier i David Valldeperas a 'Sálvame'
Tot i que les audiències no han estat del tot dolentes, els espectadors continuen trobant a faltar el presentador estrella de Sálvame', que s'ha pres uns dies de descans | Mediaset

Tot i això, encara que els espectadors puguin tenir alguna queixa i demanin l'atenció de Jorge Javier Vázquez, Sálvame no va aconseguir males quotes de pantalla. Ahir es va alçar Sálvame en la versió 'Naranja' amb un 13,1%, 'Limón' va baixar un punt i 'Sandía' va baixar fins al 8,3%.

Però, els números no són del tot dolents, atès que van aconseguir gairebé 1.250.000 espectadors. Malgrat això, la veritat és que els nous fitxatges de Sálvame no acaben de convèncer del tot.

L'últim fitxatge del programa va ser Cristina Porta i la veritat és que no tots els espectadors la veuen amb bons ulls. Demanen el retorn de Jorge Javier i  de «col·laboradors de nivell».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp