Primer pla d'Anne Igartiburu en un photocall

Anne Igartiburu ja no amaga el motiu real del seu divorci

Anne Igartiburu es va separar l'any 2021 del seu segon marit

Anne Igartiburu ha estat dues vegades casada. La primera, amb el ballarí Igor Yebra i la segona, amb el director d'orquestra Pablo Heras-Casado. D'aquest últim es va separar el febrer del 2021 enxampant tothom per sorpresa, però hi havia una raó de pes per fer-ho.

I és que la decisió de trencar el seu matrimoni va ser només per una qüestió d'agenda. Així és, ja que d'aquesta manera ho han confirmat diferents persones del voltant de tots dos.

Anne Igartiburu tenia un motiu de pes per divorciar-se

Ara, la presentadora basca està patint certs problemes laborals com que, després de 17 anys, hagi estat substituïda per donar les Campanades a La 1. Problemes als quals s'uneixen altres que ha tingut en els dos últims anys com la seva separació de Pablo Heras-Casado.

L'any 2014 va ser quan la parella es va conèixer en una entrevista que ella va fer. Va ser amor a primera vista i aviat van iniciar una relació que es va formalitzar legalment mesos després. Més tard, fruit d'aquest amor va venir al món un fill, Nicolás, que va ser el primer biològic per a tots dos, ja que ella té dues filles grans adoptades.

Imatge d'Anne Igartiburu passejant amb el seu exmarit.
Anne Igartiburu i Pablo van viure un autèntic amor a primera vista | GTRES

Tot semblava perfecte entre Anne i el seu marit, però el 2021 van sorprendre amb la seva separació. Una ruptura que va agafar per sorpresa tothom, ja que no se sabia que estaven en crisi encara que així era.

Què els va portar a separar-se? Doncs, com Jaleos va publicar després de parlar amb persones de l'entorn de tots dos, que les agendes no aconseguien quadrar. Segons sembla, els compromisos professionals de tots dos els feien estar separats la major part del temps. Convivien molt poc junts perquè ell estava constantment de viatge i fins i tot passava temporades a Nova York.

És més, suposadament quan Pablo tornava a Espanya moltes vegades marxava a Granada, la seva terra natal i on té una casa. M'estimava més anar-se'n a passar uns dies abans que passar més temps a Madrid amb l'Anne i la família.

Una situació que finalment va acabar en ruptura, que per a persones properes a ella va ser «el millor que han pogut fer. Tot just es veien i això acaba desgastant molt».

Fotomuntatge d'Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado.
Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado van sorprendre amb la separació | CatalunyaDiari

Això sí, la decisió de posar punt final a la seva història d'amor va ser de mutu acord, meditada i en un to amistós. Tant és així que mantenen una bona relació actualment i ell va moltes vegades a casa seva, la que va ser la llar familiar, per veure el seu fill.

Anne Igartiburu i la seva actual vida sentimental

La presentadora de Corazón, que ara té 53 anys, es va centrar en la seva feina i els seus tres fills després de la seva ruptura. En aquests va trobar el suport i l'amor necessaris per continuar endavant i tornar a somriure a la vida.

Però en cap moment la presentadora va tancar les portes a tornar a enamorar-se. I això ha fet que hagi tornat a trobar l'amor, segons s'ha publicat a la premsa rosa. En concret, s'ha revelat que manté una relació amb el famós empresari Ignacio Peralta, més conegut com a Iggy.

Fotomuntatge d'Anne Igartiburu i el seu actual xicot, Ignacio Peralta
Sembla que Anne Igartiburu ha tornat a trobar l'amor | CatalunyaDiari

Aquest estiu és quan va sortir a la llum el romanç d'Igartiburu amb aquest home, que compta amb nombroses amistats famoses com ara Raquel Meroño. Se sap que durant molts anys s'ha dedicat al sector tèxtil, però que d'un temps ençà ha donat un canvi.

Sí, i ho ha fet optant per centrar-se en l'àmbit immobiliari. D'altra banda, a nivell personal s'ha revelat que està separat i que és pare de dues filles.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp