Primer pla d'Adela González amb la boca oberta

Adela González es trenca en recordar com va morir la seva filla petita

Adela González va lluitar amb la seva filla fins al final

Adela González no ha pogut contenir les llàgrimes en recordar un dels moments més tràgics de la seva vida. I és que, fa un any, va perdre el que més estimava en aquest món, la seva filla.

En els últims mesos, la periodista ha vist com la seva popularitat ha crescut a passos de gegant. Tot i la seva llarga trajectòria al món de la comunicació, no ha estat fins a la seva incorporació a Sálvame quan ha començat a rebre més afecte per part de l'audiència.

Pla general d'Adela González amb una americana blau elèctric
Darrere de l'èxit d'Adela González hi ha una història molt trista | Xarxes Socials

Tot i això, i malgrat la rellevància que ha adquirit dins aquest format de La fábrica de la tele, encara hi ha molts detalls de la seva vida privada que són totalment desconeguts. Malgrat que, per desgràcia, n'hi ha un que ha vist la llum.

El passat 29 de maig del 2021, Adela González va haver de passar per un dels episodis més traumàtics de la seva vida. Després d'una llarga lluita, la seva filla de vuit anys va morir perquè no poder vèncer el càncer que patia.

A través de les xarxes socials, la periodista va decidir anunciar aquesta terrible notícia. «Estem agraïts per tantes mostres d'afecte davant la pèrdua de la nostra nena, la nostra sireneta», va començar relatant al compte de Twitter.

«Volem agrair a tots els espectadors que m'han enviat el seu afecte perquè, després de tant de temps, em consideren part de la família. El nostre dolor infinit es mitiga amb aquest alè proper».

Ara, i coincidint amb l'aniversari de la seva mort, han sortit a la llum alguns detalls de la malaltia de la seva filla. I és que, durant tot aquest temps, Adela González ha anat donant alguns detalls sobre tot el procés pel qual va haver de passar la nena.

Adela González es trenca

Per Adela González, recordar aquest tràgic episodi de la seva vida és un fet que li produeix un gran dolor. Per això, la presentadora de Sálvame ha decidit passar l'aniversari de la mort de la seva filla a la més estricta intimitat i envoltada de tots els seus éssers estimats.

De moment, ha preferit no pronunciar-se al respecte, ni al programa on treballa, ni a les seves xarxes socials. Tot i que la veritat és que la periodista no s'ha negat en cap moment a parlar públicament de la mort de «la seva sireneta».

Primer pla d'Adela González molt somrient i mirant a càmera
Adela González intenta tirar endavant després de la mort de la seva filla | TWITTER: ADDELAGONZALEZ

De fet, vuit mesos després d'aquest tràgic moment, Adela González va parlar d'aquest tema delicat en una entrevista per al portal de notícies Jaleos.

Just després de reincorporar-se al seu lloc de treball dins de la petita pantalla, la basca va voler donar visibilitat a aquesta malaltia, per conscienciar la societat de la tasca important de tot el nostre sistema sanitari.

«Darrere de la meva filla, que ha estat més coneguda, ho direm així, hi ha tantes i tantes famílies que passen això cada dia i que es van veure reflectides amb aquesta carta... Necessitava fer-ho. Sobretot, pel reconeixement a tots aquests professionals que es deixen la vida pels nostres nens».

Adela González
Adela González s'ha refugiat a la seva feina | Twitter

A més, Adela González va assegurar que la seva feina dins de la televisió és una de les coses que més la va ajudar a superar el dol i continuar endavant.

«El dol estarà sempre allà, però la feina, ara mateix, em permet tenir el cap molt ocupat. Òbviament, la meva família, que hi és, també m'ajuda. Però aquesta cicatriu la tindré sempre».