Primer pla de Lara Álvarez

Lara Álvarez amaga la malaltia que ho podria canviar tot

La presentadora té al seu poder informació privilegiada

Lara Álvarez és la dona d'etern somriure que s'ha convertit en l'ànima de Supervivientes. Bonica, decidida i simpàtica, il·lumina la pantalla amb la seva presència. Les connexions en directe amb Hondures no serien el mateix si no estigués allí aquesta asturiana de 36 anys. El seu carisma, bellesa i biquinis espectaculars són la seva carta de presentació i el que l'han convertit en tot un referent en aquest programa.

Va estar a punt de no participar en aquesta edició del reality. Les negociacions amb la productora van ser força tenses, malgrat que finalment sí que es va arribar a l'anhelat acord. Lara ha viatjat a Hondures on passarà gairebé tres mesos combinant la feina amb el plaer i el descans.

La periodista és un dels enllaços principals que els participants tenen amb Espanya i amb l'exterior. Lara Álvarez coneix el que va passant aquí i és de les primeres a saber si a algun concursant cal transmetre alguna informació urgent.

També és l'amfitriona principal dels familiars i amics que viatgen fins a les platges hondurenyes per visitar els concursants. A més, Lara s'encarrega de posar ordre a les discussions que es generen durant les gales i les nominacions i també d'evitar que ningú faci trampes a les proves.

Lara és conscient d'una informació que pot canviar la vida per a una de les concursants més estimades de la present edició.

Lara Álvarez és una de les millors presentadores del país

La presentadora està preparada per si arriben ordres de direcció perquè comuniqui un greu problema de salut a un dels concursants. I és que les notícies que li arriben d'Espanya per a Anabel Pantoja no són gens esperançadores.

Pla de Lara Álvarez presentant en directe una prova a Supervivientes
Lara Álvarez continua molt vinculada a Telecinco | Mediaset

El seu pare, Bernardo, ha empitjorat el seu estat de salut durant les últimes hores. Ja a principis d'any va passar diverses setmanes a l'hospital a causa de les complicacions derivades de la diabetis severa que pateix. Aleshores, Anabel va estar al seu costat en tot moment fins que aparentment es va recuperar.

Va ser llavors quan va decidir que marxava a Hondures a concursar al reality de supervivència. Marxava tranquil·la, deixava el seu pare atès i estable. Bernardo va haver d'ingressar de nou el dia 4 de maig, quan Anabel ja era a Hondures, i encara segueix sota supervisió mèdica.

A més a més, sembla que el seu estat ha empitjorat molt. La seva dona no se separa d'ell i en les últimes hores, segons informaven a Sálvame, ha rebut la visita del seu germà Juan.

Lara Álvarez i Anabel Pantoja a 'Supervivientes'
Anabel Pantoja té en Lara Álvarez un gran suport a 'Supervivientes' | Telecinco

Els seus altres germans, Agustín i Isabel no han acudit a l'hospital a veure'l, ja que són a Sud Amèrica on la cantant està fent una reeixida gira de concerts.

Anabel Pantoja podria haver d'abandonar el reality

Segons l'espai televisiu vespertí, la família «no vol alarmar gaire, però hi ha preocupació. La informació que arriba d'hospital és que no estaria passant pel seu millor moment després de tant de temps ingressat».

Lara Álvarez està al corrent de l'actualització d'aquesta informació, però lògicament, no ho transmet a Anabel. Després d'uns primers dies en què es va especular que podria abandonar el reality com va fer anteriorment, Anabel Pantoja ha agafat força i va a totes.

Això té més mèrit encara perquè s'ha de tenir en compte que no té ningú que la defensi al plató. La seva cosina, Isa Pantoja, té exàmens i no pot anar-hi, la seva amiga, Belén Esteban, no pot caminar i la seva altra amiga, Susana Molina, no es vol posar davant de les càmeres

Anabel vol arribar a la final, conscient que és una de les favorites per aconseguir els 200.000 euros. Si el seu pare empitjorés molt, Lara Álvarez li hauria de donar la mala notícia i és probable que la sevillana decidís tornar a Espanya per estar al costat del seu progenitor.