Fotomuntatge de Rocío, Antonio David i David Flores

Els fills d'Antonio David Flores reben el cop final de la seva mare

Antonio David Flores no s'esperava aquest nou moviment de la seva exdona

Els fills d'Antonio David Flores no s'esperaven rebre aquest nou cop per part de la seva mare. I és que, tot i que fa anys que no hi tenen cap mena de contacte, no es poden creure que hagi pres aquesta dura decisió. Des que Rociíto va decidir tornar a la vida pública, es va prometre a ella mateixa que mai no es tornaria a amagar.

Antonio David Flores amb posat seriós
Antonio David Flores no sap què dir | YouTube

La mare de David i Rocío Flores ha tornat amb més força que mai per lluitar contra tots aquells membres de la seva família que, avui dia, la segueixen criticant i qüestionant.

Ara, i amb un dels projectes més importants per a la família Mohedano a punt de veure la llum, Antonio David Flores s'ha assabentat de l'última decisió que la televisiva ha pres contra tots aquells que s'han proposat fer-li la vida impossible.

Antonio David no s'esperava aquest cop dur

Els fills d'Antonio David Flores fa anys que esperen que arribi aquest dia, però tot apunta que no serà com ells esperaven. I és que 16 anys després de la mort de Rocío Jurado, la seva filla ha aconseguit fer realitat un dels seus grans somnis.

El pròxim 1 de juliol, el museu dedicat a Rocío Jurado obrirà per fi les portes a Chipiona després de diversos intents fallits. Es recolliran molts dels objectes de l'artista amb la qual cosa es pretén homenatjar tota la seva trajectòria musical.

Durant una de les seves darreres intervencions a Sálvame, l'exdona d'Antonio David Flores va voler respondre a tots els dubtes que havien sorgit al voltant d'aquesta inauguració.

Rocío Carrasco sense maquillatge
Rocío està molt segura de la decisió que ha pres | Mediaset

«Hi havia un error administratiu, coses que no s'havien fet bé amb els equips de Govern anteriors. Sempre se m'acusava a mi dient que no volia, però jo no soc», va assegurar Carrasco.

Però, malgrat que tot apuntava que aquest nou projecte aconseguiria ajuntar tota la família Jurado, res més lluny de la realitat. I és que, Antonio David Flores i els seus fills s'han assabentat per la televisió de l'última decisió que ha pres la seva mare.

Durant aquesta xerrada, Jorge Javier Vázquez va preguntar a la seva companya si havia convidat la família a la inauguració d'aquest museu. Però, per a sorpresa seva, Rociíto va assegurar que no estarien presents. «Quina família? La família és la que jo decideixi tenir», va assegurar la dona de Fidel Albiac, molt dolguda per tot el que ha passat els últims 20 anys.

Com es podia esperar, les reaccions no han trigat a aparèixer. «Jo no hi vaig, encara que m'invitin», ha deixat molt clar Amador Mohedano. Per part seva, Gloria Camila s'ha mostrat molt enfadada en saber que no està convidada. «Doncs res, que vagi la família de l'alcalde i la família Campos».

Antonio David Flores veu com la família de la seva exdona li gira novament l'esquena

La guerra entre els Mohedano i l'exdona d'Antonio David Flores no ha acabat. I és que, la mala relació entre ells ha quedat novament al descobert després de la missa commemorativa que va organitzar Gloria Camila en honor de la seva mare.

El passat dissabte, 28 de maig, la família de Rocío Jurado es va reunir a Chipiona per rendir-li homenatge el dia de la seva mort. Tot i que la cantant va morir un 1 de juny, els seus éssers estimats han decidit avançar aquesta data.

Familiars de Rocío Jurado a Chipiona
L'exdona d'Antonio David Flores, la gran absent a l'homenatge de Rocío Jurado | Catalunya Diari

I, malgrat que aquest any hi ha hagut diverses absències, la de Rociíto ha tornat a ser la més comentada. Com calia esperar, la filla gran de la cantant ha optat, novament, per no acudir a aquest conegut homenatge, fet que als seus familiars no els ha sorprès.

«El que vulgui, que vingui, i el que no, que no vingui», va dir Ortega Cano, només arribar al Santuario de la Virgen de Regla . «Aquí és la casa de Déu, pot venir qui vulgui», va assegurar Rosa Benito.