Shakira i Gerard Piqué.

Piqué i Shakira podrien estar en crisi: el futbolista se'n torna al seu antic pis

L'últim senzill de la cantant podria anar dirigit a la seva parella

Tothom sap que la família Piqué Mebarak no està passant un bon moment, ja que fa cosa d'uns dies que Shakira va perdre la batalla per evitar el judici per frau fiscal.

L'Audiència de Barcelona, va rebutjar el recurs de la cantant i, finalment, aquesta haurà d'anar a judici per presumptament defraudar gairebé 15 milions d'euros a l'Agència Tributària entre els anys 2012 i 2014. 

Encara que la parella gaudeixi de molts milions d'euros als seus comptes bancaris, o això creiem, la imatge pública de la cantant s'ha vist afectada arran del recent escàndol públic, fet que, probablement, hauria transcendit a l'àmbit personal. D'aquesta manera, la parella podria estar travessant una greu crisi. 

A més, tal com ha escrit el periodista Emilio Pérez de Rozas a El Periódico, diversos veïns del jugador blaugrana afirmen que Piqué passa molts dies i moltes nits sol al seu antic pis situat al carrer Muntaner de Barcelona

'Te felicito' un dard per a Piqué?

Shakira va publicar el divendres 22 d'abril un nou senzill anomenat 'Te felicito' gravat en col·laboració amb el cantant porto-riqueny Raw Alejandro, parella de la catalana Rosalía.

Les dues estrelles de la música llatina, amb residència a Catalunya, canten plegats en una cançó funk que flirteja en algun passatge amb el reggaeton i que arriba acompanyada d'un videoclip dirigit pel fotògraf i dissenyador català Jaume de la Iguana. 

Al vídeo hi apareix Shakira creant en un taller el seu home ideal, que resulta ser Raw Alejandro, i en acabat els dos ballen en una robòtica coreografia. 

La colombiana felicita irònicament el seu amor, al qual culpa de ser un fals «de dues cares» que ven «filosofia barata» i que, en el fons, no l'estima com ella voldria, ja que el que realment fa és actuar i muntar-se un «show». Paraules que podrien anar dirigides a la seva parella. 

Shakira a judici

L'Audiència de Barcelona va confirmar dijous passat el processament de la cantant colombiana Shakira per haver suposadament defraudat 14,5 milions d'euros a Hisenda entre el 2012 i el 2014. 

Els magistrats van desestimar la petició d'arxivament de la cantant, en considerar que hi ha prou indicis per determinar que en aquells anys vivia de forma estable a Espanya, i en concret a Catalunya, després d'emparellar-se amb el futbolista del BarçaGerard Piqué

Els magistrats veuen indicis de sis delictes fiscals en l'IRPF i l'Impost de Patrimoni, mentre que la defensa al·lega que va seguir els consells d'experts. 

En canvi, el tribunal arxiva la causa contra el seu assessor fiscal i advocat, Ezequiel A.C., recurs que també va rebre el suport de la fiscalia.

De totes maneres, tot això només són hipòtesis. Així que haurem d'estar a l'espera dels pròxims passos dels protagonistes, encara que són molts els que pensen que una parella, quan surt realment reforçada és en les adversitats. Veurem si és el cas de Piqué i Shakira