Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Carmen Borrego i Paola Olmedo

Paola Olmedo, nora de Carmen Borrego, s'espanta i decideix marxar amb els 30.000 euros

Paola Olmedo ha canviat d'opinió a l'últim moment

Paola Olmedo està espantada perquè des que forma part de la família Campos tothom vol saber els secrets que amaga. És una persona normal, però ha posat a la portada d'una revista coneguda i ara la seva vida és un tema molt comentat. Després de passar per l'altar va decidir marxar amb José María Almoguera, fill de Carmen Borrego, fora d'Espanya.

Paola Olmedo treballa com a esteticista i té un centre de bellesa que la col·laboradora de Sálvame visita amb relativa freqüència. El problema és que hi ha molts periodistes decidits a crear una mala relació entre elles, per això ha de ser tan curosa. La noia s'ha adonat del perill que genera la fama i ha decidit desaparèixer de la crònica social.

Fotomuntatge de Carmen Borrego i la seva nora Paola Olmedo
Paola Olmedo és una més dins de la família Campos | Catalunya Diari

Paola té moltes qualitats per triomfar al món del cor, però no se sent preparada per fer el pas definitiu. Ha rebut ofertes interessants, però no trepitjarà cap plató de televisió perquè sap que les conseqüències serien devastadores. Prefereix mantenir-se en un segon pla, malgrat que després del que ha passat aquesta tasca és pràcticament impossible.

Paola ha fet un viatge amb José María per gaudir de la lluna de mel, però alguns tertulians de Telecinco els ho han posat difícil. Tothom està parlant del casament i el públic vol saber per què hi va haver certes persones que no hi van ser. L'esteticista té resposta pel que ha passat, però no explicarà res perquè no vol continuar col·laborant amb la premsa rosa.

Carmen Borrego era conscient del que podia succeir: la família Campos té molts enemics i el seu fill rebria força atacs. Tot i això, li van fer una proposta suculenta per vendre el casament i va decidir acceptar a canvi de 30.000 euros. El mitjà Informalia assegura que el net de María Teresa Campos ha guanyat una autèntica fortuna gràcies a la revista Lecturas.

Paola Olmedo té el seu propi negoci

Paola s'ha beneficiat de la família Campos, ja que ha ingressat als seus comptes bancaris una alta quantitat de diners. No obstant això, no necessita la fama de ningú per mantenir-se perquè des de fa molt de temps treballa com a esteticista a Madrid. Carmen Borrego assegura que té un centre de bellesa molt a prop del seu domicili i que gaudeix d'un gran talent.

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Paola Olmedo sap que la seva sogra l'ha defensat | Mediaset

Olmedo, després de guanyar els 30.000 euros per l'exclusiva del casament, ha decidit fugir de la premsa del cor per sempre. Molts mitjans han intentat posar-se en contacte amb ella, però la seva intenció és tornar a l'anonimat. Tot fa pensar que no tornarà a parlar, malgrat que els paparazzis la persegueixin fins a aconseguir un material interessant.

José María Almoguera treballa a Telecinco i s'ha guanyat el respecte dels seus companys, però no té tant de poder com la seva àvia. No podrà frenar determinats escàndols, malgrat que a Viva la Vida, programa on treballa, gaudeix de certa autoritat. L'espai presentat per Emma García tenia unes fotografies seves i no les va publicar per no dinamitar l'exclusiva de Lecturas.

Paola Olmedo s'ha guanyat la confiança de Carmen

Paola sempre ha portat una vida tranquil·la i discreta, així que no té res a amagar. Ha aconseguit que les Campos el considerin un membre més de la família, de fet té una relació molt bona amb la seva sogra. Carmen Borrego no consenteix que ningú en parli malament, ja que és una persona sense experiència que es pot espantar amb facilitat.

La dona de José María ha comprovat que la crònica social no és un mercat tan senzill i podria estar espantada. Ja se sap que té dos fills, que la seva mare es diu Katy i que han començat els problemes. Aquesta última no volia sortir a l'exclusiva i Carmen Borrego suposadament no ha respectat la seva voluntat.