El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Adeu a una de les cares més conegudes de 'Viva la Vida': «S'acaba una etapa»

El periodista José Ángel Leiras s'acomiada del programa per afrontar nous reptes professionals


El programa 'Viva la vida' de Telecinco' està en el punt de mira per l'últimA esbroncada que ha deixat anar la presentadora, Emma García, i perquè la col·laboradora Marisa Martín Blázquez ha confessat que pateix una malaltia crònica.

No obstant això, avui és notícia per un altre motiu; una de les cares més conegudes ja no forma part del programa. En concret, ens referim al periodista asturià José Ángel Leiras, que ha tancat una etapa i obre la porta a nous reptes professionals.

Qui és José Ángel Leiras?

José Ángel Leiras, de 40 anys, s'encarregava de la secció d'actualitat de 'Viva la vida'. Ara bé, ha treballat per molts altres mitjans de comunicació com Cadena SER, Telemadrid o Canal Extremadura. No obstant això, abans d'arribar a Telecinco l'any 2018, va ser molt conegut per la seva tasca a 'La mañana de La 1', a TVE, i també a '+ Gente', de la mateixa cadena.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Leiras fa públic el seu comiat

Els espectadors de 'Viva la vida' han estat diverses setmanes sense veure al periodista en el programa. Per aquest motiu, s'han generat tota classe de rumors, com que havia donat positiu per Covid-19.

Així doncs, José Ángel Leiras ha volgut trencar amb els rumors i ha publicat un vídeo a Twitter en què ho explica tot. De fet, en la publicació ha deixat el següent missatge: «Fi d'una etapa. Després de gairebé quatre anys dic adeu a 'Viva la vida' de Telecinco. Ara a desconnectar i ja vindran noves aventures».

«Molts m'han preguntat a les xarxes socials si estava de vacances, si estic malalt, si tinc Covid... No. Estic bé, ja he passat la Covid i espero que no es repeteixi», assegura Leiras en el vídeo.

A més, ha afegit que «és veritat que en les últimes setmanes no m'heu vist en el programa perquè ja no estic a 'Viva la vida'. Aquesta etapa s'ha acabat, ha finalitzat. Esperem que vinguin altres i a veure amb què ens sorprèn el futur. I també agrair a totes aquestes persones, que no m'estaven veient en el programa, pels missatges que m'han arribat i que han estat molt bonics».

Amb tot això, no ha explicat quin ha estat el motiu del comiat; no sabem si ha estat una decisió personal o ho ha decidit el programa.

El públic reacciona 

Els seguidors del periodista no han dubtat en deixar missatges de suport, lloant la seva vàlua professional i fins i tot desitjant-li el millor:

  • «Leiras, has pres una bona decisió. Des que ha aparegut la 'niñata', aquest programa s'està espatllant. Ja teníem prou amb Las Campos, empatxats, i ara la nena consentida. Leiras descansa, trobaràs alguna cosa millor».
  • «Sortir d'aquesta brossa de programa és el millor que has fet. Tu ets un bon professional i vindran noves i millors oportunitats».
  • «Sort en la teva nova etapa! Sembla que s'està convertint en un 'Sálvame' de cap de setmana i ja no hi ha cabuda per a professionals de veritat. Ara tot és el mateix, facis el zàping a l'hora que sigui. Una pena».
  • «Molta sort en el teu nou camí professional. Crec que et mereixes un programa molt millor».