Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El cantant Àlex Casademunt anunciant el seu microteatre 'Dreams' l'any 2017

L'estat actual del conductor d'autobús implicat en l'accident d'Àlex Casademunt

'Sálvame' s'ha encarregat de revelar com es troba l'home i quin va ser el recorregut que va fer el cantant
El cantant Àlex Casademunt anunciant el seu microteatre 'Dreams' l'any 2017
Es dona a conèixer l'estat en què es troba l'altre implicat en l'accident d'Àlex Casademunt | Europa Press

El cantant Àlex Casademunt, de 39 anys, va perdre la vida la matinada de dimarts 2 de març arran d'un accident de trànsit. Casademunt, que conduïa per la carretera Cirera de Mataró, va xocar frontalment amb un autobús. 

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

La mort d'Àlex Casademunt ha commocionat al món de la música i l'espectacle, però sobretot a la seva família i companys de la primera edició d''Operación Triunfo'. Ara bé, el conductor de l'autobús encara està en 'shock', així ho ha explicat a 'Sálvame'. 

La investigació dels fets

Arran de l'accident, s'ha obert una investigació policial per poder aclarir com va ocórrer. Ara bé, de moment, no s'han revelat dades oficials. No obstant això, diferents mitjans de comunicació han assegurat que un dels vehicles implicats va envair el carril contrari.

És més, segons s'ha publicat, el cotxe d'Àlex Casademunt va perdre el control i finalment va xocar contra l'autobús. No obstant això, cal esperar per conèixer el resultat de la investigació.

Fotomuntatge amb l'accident d'Álex Casademunt i una foto de l'cantants
La col·lisió es va produir entre el cotxe d'Àlex Casademunt i un autobús | Espanya Diari / Xarxes Socials

El conductor de l'autobús en 'shock'

Durant aquesta setmana, 'Sálvame' ha seguit molt de prop l'accident i el funeral d'Àlex Casademunt. Així doncs, des de Telecinco s'ha volgut saber en quin estat es troba l'altre implicat en l'accident mortal del cantant. 

En concret, ha estat el reporter Kike Calleja qui ha pogut parlar amb una persona molt propera al conductor de l'autobús. Així, ha revelat que «ara mateix s'està medicant per l'atac d'ansietat que va patir... Vaig parlar amb ell ahir i està malament». De la mateixa manera, ha afegit que «es va quedar en 'shock' i jo crec que encara no ha reaccionat».

A més, ha indicat que «està a casa de baixa, amb medicació i tot el dia al llit». La font fins i tot assegura que el conductor «quan va veure el cotxe només va tenir temps d'agafar-se al volant i llavors va passar tot».

El trajecte que va fer Àlex Casademunt

Kike Calleja també ha volgut saber quin va ser el recorregut exacte que va realitzar Àlex Casademunt. Així, ha exposat que l'artista, a les 21:50 hores de dimarts passat, va sortir del Club de Motos Metrauners disposat a recórrer els 13 quilòmetres que el separaven de la casa dels seus pares, situada a Argentona. De fet, aquesta casa va ser un regal del cantant a la seva família quan va sortir d''OT'.

No obstant això, no va poder arribar a casa i tampoc va poder complir amb els plans previstos per a l'endemà; Àlex havia d'anar a buscar a la seva filla Bruna i signar uns documents per posar en marxa una empresa de mitjons amb la seva parella, Judit.