Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban, bocabadada: Amador l'esmicola amb el seu últim 'zasca'

Amador Mohedano i la col·laboradora es trobaven discutint sobre un bolo que aquesta havia realitzat al carnaval de Tenerife

Després de mesos desaparegut de la televisió, Amador Mohedano decidia tornar a 'Sábado Deluxe' per concedir una sonada entrevista. Ho era, bàsicament, perquè un dels temes principals eren els diners que suposadament Belén Esteban li devia per un bolo realitzat en el carnaval de les Illes Canàries. El representant de 'la princesa del poble', de fet, li reclama des d'aleshores uns 5.000 euros.

Per contra, Belén Esteban ha tornat a defensar-se dels atacs de l'exmarit de Rosa Benito, assegurant que era ell el que li devia 6.000 euros. Sigui com sigui, la col·laboradora sembla no sentir-se gens de còmoda parlant del tema i assegurava contundent que «Amador Mohedano em deu 6000 euros», i que aquest havia tret el tema a la llum anys després per no haver de parlar sobre la seva vida personal.

Belén Esteban i Amador Mohedano discuteixen a 'Sábado Deluxe'

Lluny de quedar-se aquí, la 'princesa del poble' li deia a Amador: «Que després de catorze anys vinguis a parlar del succeït a Tenerife, en comptes de parlar-nos de la teva vida. Et diré una cosa... Em dona el mateix, la meva vida ha canviat, tu a mi no em dones cap taló. Si et donen una factura has d'ingressar-lo en el banc, no era nominatiu. Tens molta cara, tu vens aquí a parlar del meu tema (Tenerife) per no parlar ni de Rosa ni de la teva ruptura amb Jacqueline ni de per què no et parles amb el teu amic, això és el que a mi m'interessa».

Aquestes paraules no han agradat gens a l'exsupervivent, que no dubtava a tornar-li l'atac amb la mateixa moneda. «També puc jo pensar que això ho remous ara una altra vegada perquè es quedi com un fum la baralla que vas tenir amb Jorge Javier». En concret, el germà de Rocío Jurado feia referència a la disputa que el presentador i la col·laboradora van mantenir a 'Sálvame' fa dues setmanes.

«És acollonant. Tu em deus 6.000 euros, el dia dels sopars vaig callar per no tenir mogudes», li replicava Belén Esteban mentre que Jorge Javier Vázquez optava per començar a riure fent gala del seu particular humor. La veritat és que Amador li ha donat a la col·laboradora on més li fa mal. Cal recordar que des del moment de la disputa, 'Sálvame' no ha tornat a fer esment a aquesta, ni tampoc s'ha informat l'audiència en quin punt es trobava la seva relació.