Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

Irene Rosales, tocada: enxampa Kiko Rivera en el seu moment més íntim

El conegut DJ ha pujat la fotografia a les seves xarxes socials

Malgrat tots els obstacles, Kiko Rivera i Irene Rosales es mantenen units davant les adversitats. El 2020 no ha estat el seu millor any, però la parella fa tot el possible per tirar endavant pel bé de les seves dues filles. Tot i el conflicte familiar en què s'ha vist embolicat el DJ, la parella està disposada a millorar la seva vida i donar-li l'esquena a la tragèdia.

Mentre que Irene Rosales ha decidit posar-se en mans de professionals que l'ajudin a superar la tristesa que l'envaeix després de la mort de la seva mare, Kiko Rivera ha decidit fer el mateix per tractar les seves addiccions i fer front a tot allò que li sembli una temptació per recaure en el món de les drogues.

Encara que no estan travessant pel seu millor moment, la veritat és que a casa procuren projectar una imatge d'harmonia i pau pel bé de les seves filles, és per això que els moments divertits entre tots dos estan a l'ordre del dia. Amb l'objectiu de fer riure a la seva parella, Irene Rosales no dubtava a fotografiar el DJ a la dutxa.

Lluny d'enfadar-se, el fill de la 'tonadillera' no dubtava a compartir la fotografia a través de les seves xarxes socials, deixant clar el bé que es compenetra amb la seva dona. «Quan la teva dona et pilla en plena dutxa... i jo rentant-me els cabells», escrivia l'artista de manera irònica.

La complicitat entre Irene i Kiko és més que evident. Cal recordar que al llarg d'aquests mesos la jove sempre s'ha mantingut al seu costat, no només donant-li suport econòmic (ja que Kiko no podia treballar a causa de la Covid-19) sinó també psicològic, defensant-lo en els principals platós de televisió.

Ara, la parella sembla trobar-se en un moment molt dolç, és per això que les mostres d'afecte entre tots dos a través de les xarxes socials són cada vegada més freqüents, cosa que sens dubte els encanta als seus seguidors.