Ana Obregón presentant les campanades de TVE

Ana Obregón sorprèn: la cridanera petició d'Álex Léquio abans de morir

Ana Obregón se sincera amb el seu públic i descobreix quin era el desig més gran del seu fill, que va deixar en mans d'un dels seus amics perquè es complís quan ell ja no hi fos present

La vida d'Ana Obregón ha canviat des que va perdre el seu únic fill, Álex Lequio. El jove va morir amb 27 anys a causa d'un càncer que li havien diagnosticat dos anys enrere i, des de llavors, la llum de l'actriu espanyola es va apagar i tan sols en l'aniversari del seu pare l'hem vist somriure. La simpatia i la bona energia que caracteritzava a la model de 65 anys s'esfumava aquell dia al costat del seu fill.

 

A partir d'aquest moment, les xarxes socials de l'empresària es van tenyir de nostàlgia i es van convertir en una via on Ana Obregón s'ha refugiat per reviure els seus records al costat del seu petit mort. Assíduament, la protagonista de 'Ana y los siete' ha compartit amb els seus seguidors fotografies al costat d'Álex Lequio i moments en família que, per desgràcia, formen part del passat de l'actriu.

 

A més, en cadascuna de les publicacions de l'empresària, Ana ha aprofitat per fer una reflexió, mantenir viu l'esperit lluitador del seu fill i explicar petits moments anecdòtics que havia viscut la família abans de la partida de l'Álex. D'altra banda, també ha convertit el seu perfil d'Instagram en el seu petit diari on revela pinzellades dels seus sentiments en cada moment, dels seus records i dels desitjos més sincers del seu fill.

 

Sense anar més lluny, en l'última publicació d'Ana Obregón, la model ha revelat quina va ser la petició que Álex li va fer a un dels seus amics en el cas que la malaltia li vencés i hagués de dir adeu. Segons explica la presentadora, el seu fill li havia demanat a un dels seus amics que Alessandro romangués al costat d'Ana i li donés suport si passava el tràgic final.

 

«Al final de la teva malaltia vas escriure al teu millor amic fent-li prometre que, si alguna cosa et passava, li demanaria al teu pare que cuidés de mi», va revelar l'actriu. Amb aquestes paraules, queda reflectit que la unió familiar era un aspecte molt important per Álex Lequio. El jove, fruit de la relació de la model amb el col·laborador de televisió, Alessandro Lequio, volia que els seus pares es mantinguessin units, tot i que cada un té la seva pròpia vida per separat.

Ana llança un missatge al cel

L'actriu ha volgut transmetre calma al cel i confessar al seu fill que els seus desitjos s'han complert. «No et preocupis, el meu Aless. El teu pare és el meu  suport més gran», ha escrit. Aquestes tendres, però doloroses paraules que Ana ha escrit en el seu perfil, acompanyaven una instantània que segons ella, era la foto preferida de l'Álex.

 

En aquesta fotografia, apareixen els tres membres de la família: Alessandro Lequio, Ana Obregón i el petit Álex en el medi en les cames dels seus pares. Una dolça fotografia que reflecteix la unió familiar i el nexe en comú entre els progenitors: el seu fill.

 

La presentadora va assegurar que aquesta imatge roman a la tauleta de l'habitació del seu fill, en el mateix lloc on Àlex Lequio la va deixar. «Des de petitó aquesta és la teva foto preferida que encara reposa a la tauleta del teu dormitori», explica Ana.

El dolor de la pèrdua del seu fill Álex Lequio ha unit més que mai a l'exparella. «Entén el meu dolor perquè és el mateix. Vam plorar junts en silenci perquè ens uneix el nostre immens amor per tu que res separarà», deia Ana amb l'esperança que aquest missatge arribi fins al cel i li doni tranquil·litat a l'Álex, allà on estigui.