Mila Ximénez, agafada de la mà del seu germà Manolo a la boda de Belén Esteban i Miguel Marcos

L'adeu de Jorge Javier i Terelu a la seva companya Mila: dues cartes molt emotives

El presentador i la filla de Maria Teresa Campos han escrit un text per a gacomiadar-se de Ximénez

La família de Mila Ximénez està molt molesta amb 'Lecturas'. Segons ha sortit publicat, Luis Pliego, director de la revista, té preparats més de 200.000 exemplars en els quals s'anuncia la mort de la col·laboradora.

El número va acompanyat de tres cartes: una de Jorge Javier Vázquez, una altra de Terelu Campos, i una tercera de la qual es desconeix l'autor. El català i l'expresentadora tenen una amistat molt especial amb la sevillana.

Tots dos estan força preocupats per ella. Seguint les últimes informacions, Vázquez s'hauria presentat al seu domicili per donar-li l'últim adeu.

Desenes de periodistes estan fent guàrdia a les portes del domicili de Mila. Tota la seva família roman dins de la casa, ja que l'estat de salut de la tertuliana és crític.

Terelu està seguint el procés molt de prop. Fa unes setmanes es va reunir amb la seva antiga companya i la premsa va ser testimoni d'aquesta trobada.

És normal que hagi estat una de les escollides per a escriure-li un petit homenatge. Les persones que han tingut l'oportunitat de llegir el text asseguren que és molt emotiu.

Han treballat juntes a 'Sálvame' durant molt de temps. Tenen molt bona relació i  fora de càmeres són com una petita família.

L'exdona de Manolo Santana continua lluitant contra el càncer. Aquesta batalla l'ha convertit en un exemple de superació i tothom s'ha rendit als seus peus.

El diari 'La Razón' assegura que porta una setmana sedada, però ningú dels seu cercles més propers ha confirmat la notícia. Encara hi ha gent que manté l'esperança i pensa que Mila complirà la seva promesa.

Després d'una de les recaigudes que va tenir, es va plantejar renunciar al tractament: «prefereixo una vida curta, però més vida». No obstant això, la seva filla li va recordar que li havia jurat que superaria aquest obstacle.

«Hw promès a l'Alba que em curaria, i tot el que li prometo ho compleixo», va comentar. Sempre ha estat un exemple de força i coratge, així que ningú té cap dubte que obeirà les seves pròpies paraules.

El comiat de Jorge Javier serà molt emotiu

El mitjà digital 'Informalia' assegura que Jorge Javier ja s'ha acomiadat d'ella. Van estar una estona junts i el presentador va fer molts esforços per no trencar-se, però quan va abandonar la sala, es va enfonsar.

Han viscut molts moments fora de càmeres i somia amb seguir col·leccionant instants de felicitat amb ella. No ha compartit el que sent amb el públic, encara que tot fa pensar que està derrotat.

L'entorn proper de la col·laboradora encara manté l'esperança. És important deixar clar que continua amb vida, així que hi ha certes publicacions que els provoquen un gran neguit a les persones pròximes a Mila.

Sempre han estat molt amables amb la premsa i, per aquest motiu, no entenen l'actitud d'alguns periodistes. La publicació de notícies apocalíptiques no fa cap bé a ningú.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jorge Javier Vázquez (@jorgejaviervazquez)

Jorge Javier es manté al marge de la polèmica. Ni ell ni el seu programa estan donant informació sobre l'estat de l'escriptora.

Gran part de l'audiència no veu amb bons ulls aquest comportament. Alguns espectadors consideren que 'Sálvame' hauria d'aclarir certs rumors.

Vázquez té un talent indiscutible per a l'escriptura. Tot i que ningú ha llegit la seva carta de comiat, tothom sap que provocarà emocions de tota mena.

El més segur és que hagi volgut recordar els millors moments que ha viscut al costat de Mila, però també li dedicarà un adeu molt emotiu.

L'important és que aquests textos no surtin mai publicats. Encara hi ha la possibilitat que Ximénez es recuperi.

Tothom sap que té molt de coratge, així que a ningú li estranyaria que el fes servir per a fer el que millor sap fer: viure.