Imatge del programa 'Mujeres y hombres y viceversa' de l'11 de març de 2021

Adeu a 'Mujeres y hombres y viceversa' després de 13 anys en antena

Encara no hi ha informació sobre quan es farà efectiu, però les baixes audiències han desencadenat aquesta decisió

Notícia inesperada la que s'acaba de conèixer, després de més de deu anys en antena, sembla que 'Mujeres y hombres y viceversa' arriba a la seva fi. La secció 'Bluper' del mitjà 'El Español', ha confirmat avui aquesta notícia en exclusiva.

Segons sembla, malgrat que en els últims anys havien intentat remuntar l'audiència de moltes formes diferents, finalment no s'hauria pogut tornar a aconseguir l'atractiu que temps enrere tenia el programa, provocant així que les dades quant a espectadors no hagin estat bones en els últims temps.

Precisament això seria el que hauria portat a Mediaset a decidir la cancel·lació definitiva del popular espai produït per Bulldog TV. Una de les coses que cal dir és que no se sap encara quan es produirà aquesta última emissió del programa, perquè actualment es troba en antena i no s'ha donat cap pista sobre que s'hagi d'eliminar en un curt termini.

Malgrat això, sembla que el mític programa de Mediaset ha arribat a la seva fi, almenys ara com ara, després de diversos intents per mantenir-lo en antena, amb canvis continus, no s'ha pogut aconseguir.

Cal recordar que es tracta d'un espai de cites en el qual diverses persones, els anomenats 'tronistes', acudeixen per a buscar parella. Cadascun d'ells té els seus pretendents, persones amb les quals tindran cites i que intenten conquistar-los amb el pas d'aquestes.

Tretze anys en televisió i més de 2.900 programes

Des que el programa es va iniciar hi ha hagut molts canvis en aquest, s'han canviat els presentadors i fins i tot la cadena en la qual s'emetia. Va ser l'any 2008 quan es va estrenar en Telecinco i presentat per Emma García. En els seus dos primers anys en antena va aconseguir un èxit total, encara que en les temporades posteriors va anar perdent a poc a poc adeptes.

Així i tot, el format ha aguantat durant molts anys en televisió. De fet, en aquests moments s'estava a punt d'arribar als 3.000 programes en total. La veritat és que, malgrat que cap d'ells van ser tan exitosos en audiència com els dos primers anys, a partir de 2014 el format va reviure.

L'audiència, sense haver fet massa va canviar, va tornar a pujar a poc a poc i es va situar de nou en nivells acceptables, no obstant això, no va durar massa temps, doncs, l'any 2017 el programa va tornar a caure en espectadors.

Les xifres cada vegada eren pitjors i el programa ja no collia les grans audiències a les quals està acostumat el canal estrella de Mediaset. Per això es va prendre una decisió radical amb l'espai, es va canviar de canal i de presentadora.

Va ser llavors quan 'Mujeres y hombres y viceversa' va passar a emetre's a Cuatro, i no només això, sinó que Emma García va ser substituïda en el programa per Toñi Moreno, després que hagués aconseguit grans èxits d'audiència amb el programa que se li havia donat a Mediaset, 'Viva la vida'.

Amb aquests nous canvis es pretenia afegir un toc d'aire fresc al programa i aconseguir així remuntar audiència de nou. Així ha aguantat aquests últims anys, encara que en aquest 2020 la covid tampoc va beneficiar massa a l'espai. El rodatge dels programes es va haver de paralitzar a partir de març per la pandèmia, encara que el 7 de juliol es va anunciar que l'espai tornava al setembre.

Segons semblava, Mediaset apostava per tornar a renovar el programa perquè s'anunciava una nova etapa en la qual el mític Jesús Vázquez seria el presentador, fins i tot Jorge Javier ha estat tronista.

Efectivament, així va succeir, tanmateix, sembla que tampoc això ha aconseguit captar l'atenció de l'audiència, i s'hauria decidit, ja de manera definitiva, cancel·lar 'Mujeres y hombres y viceversa'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.