A Adriana Abenia li ha tocat la loteria gràcies a la seva filla

La presentadora saragossana va sortir premiada al sorteig del 22 de desembre amb un dècim que tenia la data de naixement de la petita Luna

Aquest any, la presentadora Adriana Abenia ha tingut molta sort. Fa poc va donar a llum a la seva primera filla, Luna, i el passat 22 de desembre a la saragossana li va tocar la loteria. Segons ha avançat 'La Coctelera', la presentadora va compartir amb els seus seguidors d'Instagram l'alegria d'haver estat premiada al sorteig.

La petita Luna ha portat felicitat i sort 

Gràcies a un dècim que duia les xifres de la data de naixement de la petita Luna, Adriana ha guanyat 100 euros al sorteig de la Loteria de Nadal del passat 22 de desembre. La presentadora va mostrar la seva alegria als seus seguidors amb una foto del dècim a Instagram.

Adriana Abenia mostraba su alegría con su décimo premiado
Adriana Abenia va compartir la seva alegria amb una foto a l'Instagram | CATALUNYADIARI.CAT

 

Adriana Abenia escoltava el sorteig mentre viatjava a Saragossa

Segons ha avançat la revista 'Hola', Adriana Abenia es dirigia a Saragossa, la ciutat natal d'Adriana, amb el seu home, Sergio Abad, i la seva filla per passar les festes de Nadal. Mentre viatjaven, la presentadora es va adonar que el número del seu dècim havia sortit premiat amb 100 euros.

Sembla que va ser un viatge una mica llarg, com acostuma a passar quan vas amb bebès. Mentre Sergio es lamentava de com de llarg se li feia el trajecte, Adriana es va dedicar a fer 'stories' a l'Instagram amb la seva acompanyant tan especial: la seva filla Luna. «Amb tu mai arribem a la nostra destinació. Ja hem parat cinc vegades», comentava la presentadora entre riallades.

Adriana Abenia y su dulce acompañante
Adriana Abenia compartia imatges del seu viatge a Saragossa al seu Instagram | CATALUNYADIARI.CAT

 

Adriana va donar a llum fa cinc mesos

Adriana Abenia i el seu home, Sergio Abad, van ser pares el juliol passat, quan va néixer la seva petita, Luna. Tots dos estaven encantats de ser pares per primera vegada i així compartien la seva il·lusió amb els seus seguidors: «Quina il·lusió que ens fa explicar-vos que ahir, 17 de juliol a les 17.45 hores, Luna va arribar al món per omplir-nos de felicitatamb els seus 2,850 kg! Gràcies a la doctora Sofía Alcalá per portar el part amb tant afecte, i a vosaltres per preocupar-vos tant per la mini Abenia com per mi durant l'embaràs!!! Aviat us ensenyaré la seva carona».

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Qué ilusión nos hace contaros que ayer, 17 de julio a las 17:45 horas, Luna venía al mundo para llenarnos de felicidad con sus 2,850 kilitos! Gracias a la Dra. Sofía Alcalá por llevar a cabo el parto con tanto cariño, y a vosotros por preocuparos tanto por mini Abenia y por mí durante el embarazo!!! Pronto os enseñaré su carita#mipequeñaLuna #miniAbenia #AdrianaAbenia

Una publicación compartida de Adriana Abenia (@adrianaabenia) el

En sortir de l'hospital, la presentadora va explicar com havia anat tot: «Ha estat un part una mica llarg perquè ha durat gairebé dos dies, però ja la tenim aquí», comentava amb un ampli somriure. Gairebé a punt de plorar, va recordar què va sentir quan va veure el seu home, el qual no es va separar d'ella en cap moment: «El vaig veure a ell tan emocionat, que jo també em vaig posar a plorar».

Adriana Abenia y su marido Sergio Abad a la salida del hospital
Adriana Abenia i el seu marit van estar molt il·lusionats en ser pares per primera vegada | CATALUNYADIARI.CAT

 

Des que és mare, Adriana comparteix amb els seus seguidors el seu dia a dia i no dubta a mostrar els durs moments que li fa passar la petita, com ara un 'story' que va titular «sense dormir», que feia referència a una nit en què no va poder aclucar els ulls.