Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

Temperatures cap amunt amb ambient càlid aquest divendres

ÚLTIMA HORA

Desallotgen un edifici de Badalona per un resident electrocutat

Omar Montes fa dos mesos que té una altra parella a Barcelona

El cantant ha passat el cap de setmana a Catalunya, amb febre, nova xicota i una presumpta operació d’apendicitis
Fa dos mesos que Omar Montes té una nova parella a Barcelona | Youtube

 

Omar Montes continua sent el centre d'atenció de la premsa del cor. Abans que afirmés que el seu tiet està ingressat a l'UCI, el Nadal del cantant ja va començar a ser molt convuls per la gran notícia que va sortir a la llum: té una doble vida amb una noia de Barcelona, segons ha revelat el periodista Jordi Martín al programa de Divinity, 'Cazamariposas', i ha avançat 'La Coctelera'.

 

La parella catalana d'Omar

Fa uns dies, Javi 'El Gordo', ex amic d'Omar, ja va deixar caure a 'Cazamariposas': «Que li preguntin a Omar per què va tant a Barcelona». Ara el periodista de Telecinco ha confirmat que el jove té una relació amb una catalana i ha informat a Chabelita perquè fos conscient d'aquest fet abans de que sortís la notícia a la llum. L'afortunada és una noia de divuit anys de Lleida que es van conèixer gràcies a uns amics en comú a Barcelona. 

 

 

La jove catalana i Omar Montes estarien junts des de fa dos mesos i ella és familiar de 'El Vaquilla'. Una dada sorprenent és que, fins hi tot, el cantant l'ha presentada a uns amics de Barcelona com la seva parella oficial

 

Omar Montes tindria una doble vida a esquena de Chabelita | Instagram @isapantojam @omarmontesofficial

 

Un cap de setmana «accidentat» a Catalunya

El cap de setmana del 15 i 16 de desembre va ser molt «accidentat» per Omar Montes. Va començar durant el concert que tenia programat el dissabte a Tarragona, quan va trobar-se malament i no va cancel·lar-lo tot i tenir 39 de febre. L'endemà, a Barcelona, es va creuar amb el periodista de 'Cazamariposas' a qui va dirigir unes paraules gens amigables davant la possibilitat de ser descobert.

 

Tot i que després el cantant es va disculpar amb ell i el reporter ho va explicar en una connexió en directe amb el programa. Segons sembla, Omar Montes havia perdut el vol a Madrid perquè va estar ingressat en un hospital a causa d'una operació d'apendicitis. Tanmateix, ell mateix i el seu representant van negar aquesta afirmació, tot i que sí que és cert que havia anat a un hospital, però no perquè l'haguessin operat. 

 

 

A més a més, també van afegir que ja estava a Madrid i que aniria a un hospital per controlar la seva salut. No obstant això, és bastant estrany que assegurés que estava a Madrid després de dir que havia perdut l'avió. Tots els fets apunten a que Omar menteix per tapar la seva doble vida i la xicota que té a Barcelona. Per la seva part, Chabelita, una mica sorpresa, ha assegurat que estan bé i que confia en ell: «No m'escalfaré el cap ni esbrinaré res».