ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Omar Montes fa dos mesos que té una altra parella a Barcelona

El cantant ha passat el cap de setmana a Catalunya, amb febre, nova xicota i una presumpta operació d’apendicitis

Omar Montes
Fa dos mesos que Omar Montes té una nova parella a Barcelona | Youtube

Omar Montes continua sent el centre d'atenció de la premsa del cor. Abans que afirmés que el seu tiet està ingressat a l'UCI, el Nadal del cantant ja va començar a ser molt convuls per la gran notícia que va sortir a la llum: té una doble vida amb una noia de Barcelona, segons ha revelat el periodista Jordi Martín al programa de Divinity, 'Cazamariposas', i ha avançat 'La Coctelera'.

La parella catalana d'Omar

Fa uns dies, Javi 'El Gordo', ex amic d'Omar, ja va deixar caure a 'Cazamariposas': «Que li preguntin a Omar per què va tant a Barcelona». Ara el periodista de Telecinco ha confirmat que el jove té una relació amb una catalanai ha informat a Chabelita perquè fos conscient d'aquest fet abans de que sortís la notícia a la llum. L'afortunada és una noia de divuit anys de Lleida que es van conèixer gràcies a uns amics en comú a Barcelona. 

  • Més notícies relacionades: Omar Montes oblida Chabelita i demana matrimoni a una noia del seu barri.

La jove catalana i Omar Montes estarien junts des de fa dos mesos i ella és familiar de 'El Vaquilla'. Una dada sorprenent és que, fins hi tot, el cantant l'ha presentada a uns amics de Barcelona com la seva parella oficial

Omar Montes tindria una doble vida a esquena de Chabelita
Omar Montes tindria una doble vida a esquena de Chabelita | Instagram @isapantojam @omarmontesofficial

Un cap de setmana «accidentat» a Catalunya

El cap de setmana del 15 i 16 de desembre va ser molt «accidentat» per Omar Montes. Va començar durant el concert que tenia programat el dissabte a Tarragona, quan va trobar-se malament i no va cancel·lar-lo tot i tenir 39 de febre. L'endemà, a Barcelona, es va creuar amb el periodista de 'Cazamariposas' a qui va dirigir unes paraules gens amigables davant la possibilitat de ser descobert.

Tot i que després el cantant es va disculpar amb ell i el reporter ho va explicar en una connexió en directe amb el programa. Segons sembla, Omar Montes havia perdut el vol a Madrid perquè va estar ingressat en un hospital a causa d'una operació d'apendicitis. Tanmateix, ell mateix i el seu representant van negar aquesta afirmació, tot i que sí que és cert que havia anat a un hospital, però no perquè l'haguessin operat. 

  • Més notícies relacionades: Alberto Isla vol prendre a Chabelita la custòdia del seu fill.

A més a més, també van afegir que ja estava a Madrid i que aniria a un hospital per controlar la seva salut. No obstant això, és bastant estrany que assegurés que estava a Madrid després de dir que havia perdut l'avió. Tots els fets apunten a que Omar menteix per tapar la seva doble vida i la xicota que té a Barcelona. Per la seva part, Chabelita, una mica sorpresa, ha assegurat que estan bé i que confia en ell: «No m'escalfaré el cap ni esbrinaré res».


Comentaris

envia el comentari