José Manuel Parada sobre Carmen Sevilla: «Tan boneta no és»

El presentador va afirmar a 'Viva la vida' que la sevillana no era tan bona persona com asseguren els seus amics i que va fer «moltes bretolades»

Segons ha avançat 'La Coctelera', Carmen Sevilla es troba en un estat de salut molt delicat des que la malaltia que pateix, Alzheimer, hagi empitjorat. Molts mitjans han difós el delicat estat de salut en què es troba l'actriu després que s'hagi sabut, gràcies al seu representant, que està ingressada de manera indefinida a la residència de Aravaca Orpea de Madrid i que «ha sofert un gran deteriorament, tant físic com mental. Ja no pot menjar sola. Està tota l'estona sedada i amb una sonda gàstrica». A causa d'aquesta situació, alguns amics han volgut recordar-la amb alguns homenatges.

José Manuel Parada: «tan boneta no és, Carmen Sevilla!»

Aquest dissabte al programa 'Viva la vida' de Telecinco,  van fer un homenatge a Carmen Sevilla amb amics i coneguts que explicaven les seves vivències amb l'actriu. Entre ells hi havia Mocho Ferrer —un dels millors amics de Carmen Sevilla i un dels pocs a qui se'ls ha permès poder visitar-la mentre estava ingressada— i el presentador José Manuel Parada.

Més notícies relacionades: «Carmen Sevilla continua ingressada en una residència prestigiosa de Madrid»

Tots els que eren allà alabaven la figura de l'artista i la recordaven amb bones paraules: «Ha sigut bona, és bona, generosa, esplèndida, ho donava tot i no et demanava res», afirmava Moncho Ferrer. No obstant això, Parada no es va poder contenir davant d'aquestes paraules i va contestar-li: «Bé... tu parles com a amic, però no ets objectiu. És l'opinió que tens tu de Carmen, però hi ha altra gent que la coneix i no té aquesta opinió. Jo l'he perdonat, però tan boneta no és, Carmen Sevilla!».

José Manuel Parada declaraba que Carmen Sevilla no era tan buena como aseguran
Moncho Ferrer va alabar Carmen Sevilla i la va recordar amb bones paraules | CATALUNYADIARI.CAT

 

Després d'aquestes declaracions, alguns dels que eren allà mostraven la seva disconformitat amb el que havia dit José Manuel Parada, el qual justificava les seves paraules: «Ha fet moltes bretolades a molta gent». A més, insistia que «ella sabia molt bé què li convenia i què no... Em sembla bé que digui 'que bona, que bona...', però quan algú fa tants anys que es dedica a això, té enfrontaments, amics i enemics. I ella sabia molt bé quan hi havia una càmera davant per fer això de 'que bona que soc', però no és veritat!».

Parada afirma que ha fet les paus amb Carmen Sevilla

El programa 'Cine de Barrio' que emetia TVE va ser l'escenari del petit conflicte que hi va haver entre Carmen Sevilla i Parada. José Manuel Parada sempre havia presentat en solitari el programa de cine, fins que un dia va començar a compartir-lo amb Carmen Sevilla. Més tard, van retirar Parada de 'Cine de Barrio' i Carmen es va quedar al seu lloc.

Carmen Sevilla y Parada presentaban juntos 'Cine de Barrio'
Carmen Sevilla es va quedar el lloc de Parada a 'Cine de Barrio' | CATALUNYADIARI.CAT

 

Parada no li ho va perdonar mai i, segons les seves declaracions a 'Viva la vida': «em va mentir totalment fins a l'últim moment. Estic mentint jo? Ella va estar dient que no presentava el programa fins a l'últim moment... No podeu dir que era tan bona, tan bona». Segons explicava el presentador, va ser a l'enterrament de Rocío Dúrcal on tots dos van fer les paus: «Carmen, la vida és més important que un programa de televisió» i amb una abraçada van resoldre el problema.

Sus problemas se solucionaron en el entierro de Rocío Dúrcal
Sevilla i Parada van fer les paus a l'enterrament de Rocío Dúrcal | CATALUNYADIARI.CAT

 

Sembla que José Manuel Parada se sent una mica ressentit amb la família de Carmen Sevilla, ja que no li deixen veure l'actriu: «m'agradaria fer-li un petó, sé que no em reconeixerà, però m'agradaria acomiadar-me d'ella. M'ho van prometre i no ho estan complint. M'agradaria que ella se n'anés bé i si no voleu que vingui doncs ja està».