Primer pla de Raquel Bollo

L'advocat de Raquel Bollo dona explicacions i reconeix els nous rumors

Raquel Bollo sense paraules després de la confirmació del seu advocat

Raquel Bollo és una dona famosa que ha estat al punt de mira durant els darrers anys. I tot per diversos assumptes personals que, per a la seva desgràcia, poden acabar condemnant-la.

Després que saltés la notícia que Raquel Bollo podria ser condemnada per tres presumptes delictes per un deute de 30.000 euros, hi ha hagut reaccions. Ara, una col·laboradora de 'Sálvame' s'ha posat en contacte amb l'advocat de Raquel de manera immediata.

Aquest ha intentat aclarir una mica la situació en què s'està veient immersa Raquel i que podria acabar de la pitjor manera per a ella. Segons Gema López, el lletrat de l'andalusa assegura que el tema encara s'està tractant als jutjats. Gema confessava ahir a plató que «neguen rotundament que hi hagi una sentència contra Bollo».

Raquel Bollo assumeix que té problemes amb la justícia

Fa uns quants dies, un altre programa de Telecincoinformava sobre els assumptes judicials de Raquel. La veritat és que Pepe del Real revelava a 'Fiesta' que l'empresària va haver de declarar al Jutjat Penal el dia 12 de febrer per tres presumptes delictes: insolvència punible, aixecament de béns i obstrucció a la justícia.

Tot això ve a col·lació d'allò que va passar l'any 2015, quan Raquel va demandar una persona i va acabar perdent el judici. Després de recórrer al Tribunal Suprem, va acabar caient novament als tribunals. El que va passar llavors és per tothom sabut. Raquel Bollo va ser condemnada a pagar les despeses del procés, però va obviar aquesta sentència i no en va pagar ni un sol euro.

L'advocat de la televisiva aclareix la situació actual

En adoptar aquesta actitud, Raquel Bollo va acabar sent demandada i li van interposar una querella criminal contra ella per aquesta qüestió tan espinosa.

Així doncs, l'advocat de Raquel Bollo ha donat la cara. Després de parlar amb Gema López, ha explicat que el germen d'aquest assumpte és la demanda esmentada. Estem parlant d'aquella que Raquel va interposar per un presumpte delicte d'injúries, encara que no li va sortir bé la jugada.

Malgrat perdre i haver de pagar les despeses, ella va decidir no fer-ho i va sol·licitar un fraccionament per fer-hi front, ja que també tenia un altre problema.

Raquel Bollo somrient de perfil
Raquel Bollo sap que pot confiar en el seu advocat. | Europa Press

«Em neguen que hi hagi sentència»

Tenia un deute contret amb Hisenda que era molt urgent i havia d'intentar demanar aquest fraccionament. Això sí, la justícia no li'l va admetre finalment, segons comenta l'advocat. Alhora, el lletrat posa de manifest que «el procés està actualment en fase de procediment» i que fins ara no hi ha hagut cap judici.

L'únic que té a veure amb Raquel Bollo en tot aquest assumpte és que li han pres declaració. L'advocat de l'excol·laboradora de 'Sálvame' deixa clara la situació de la seva clienta: «No s'han demanat proves noves i Raquel ha presentat els papers d'Hisenda per demostrar que, en els seus ingressos, el 80 o el 90 deriven en aquest deute que té. Em neguen que hi hagi sentència», ha sentenciat contundent.

Ja veurem si Raquel aconsegueix sortir airosa d'aquest assumpte tan delicat en què s'ha vist embolicada. Està sent acusada de tres delictes que poden acabar amb la seva plàcida vida. Tanmateix, per ara, el seu advocat és optimista i espera que la justícia doni la raó a la televisiva.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp