África, concursant d''OT', operada per una apendicitis

La madrilenya ha hagut de parar la preparació del seu primer projecte musical

Imagen de África, de 'Operación Triunfo'África, d''Operación Triunfo' va haver de ser ingressada d'urgències per apendicitis | Instagram

Fa uns dies, África d''OT 2018', preocupava als seus fans pel seu delicat estat de salut. La madrilenya va anunciar  el passat 16 d'agost a través de les xarxes socials que seria operada per una apendicitis. L'artista va donar la notícia a través de Twitter, intentant tranquil·litzar als seus fans i familiars.

  

Una operació en mig del seu nou projecte musical

El passat dissabte 17 d'agost, la mateixa África informava els seus fans del seu estat de salut: «Hola a tots, ahir em van haver d'operar d'apendicitis de sobte». Un fet que, tal com destacava la mateixa cantant, ha provocat «que s'endarrereixin els plans del meu projecte musical».

  

Tot i l'ensurt, África va assegurar ser conscient que «el primer és la salut» i tot i els forts dolors que va patir per culpa de la malaltia, la cantant va afirmar que espera «trobar-se bé molt aviat». Cal destacar que els seus seguidors no van dubtar en oferir-li el seu suport, el que la madrilenya va voler agrair publicant un tweet i diversos 'stories' on se la pot veure amb millor aspecte de salut.

Una anècdota a urgències

África també ha volgut compartir recentment, en un divertit vídeo, una anècdota que va viure quan va arribar a urgències. Quan la infermera la va atendre, no sabia com enganxar-li el monitor de pressió, degut a les llargues ungles de gel que duu la cantant, les quals només es poden treure amb una llima i no es poden simplement arrancar.

Ha rebut el suport dels seus companys d'acadèmia

A més de la seva parella, Damion, la resta dels seus companys de l'acadèmia d''Operación Triunfo' també van voler donar el seu suport en un moment tan complicat. A través de les xarxes socials, altres extriunfitos van escriure unes paraules d'estima per a África: «La meva nena», li deia Natalia Lacunza; Noelia es mostrava més positiva assegurant que «ja mateix estàs bé, a donar-ho tot, bonica»; Carlos Right li enviava un cor per donar-li suport i Famous, el guanyador de l'edició en qüestió, li desitjava una recuperació ràpida: «Ai la meva nena, recuperat aviat».

També et pot interessar...


Comentaris
Susi
Esta niña es tonta

envia el comentari