África, concursant d''OT', operada per una apendicitis

La madrilenya ha hagut de parar la preparació del seu primer projecte musical
África, d''Operación Triunfo' va haver de ser ingressada d'urgències per apendicitis | Instagram

 

Fa uns dies, África d''OT 2018', preocupava als seus fans pel seu delicat estat de salut. La madrilenya va anunciar  el passat 16 d'agost a través de les xarxes socials que seria operada per una apendicitis. L'artista va donar la notícia a través de Twitter, intentant tranquil·litzar als seus fans i familiars.

  

Una operació en mig del seu nou projecte musical

El passat dissabte 17 d'agost, la mateixa África informava els seus fans del seu estat de salut: «Hola a tots, ahir em van haver d'operar d'apendicitis de sobte». Un fet que, tal com destacava la mateixa cantant, ha provocat «que s'endarrereixin els plans del meu projecte musical».

  

Tot i l'ensurt, África va assegurar ser conscient que «el primer és la salut» i tot i els forts dolors que va patir per culpa de la malaltia, la cantant va afirmar que espera «trobar-se bé molt aviat». Cal destacar que els seus seguidors no van dubtar en oferir-li el seu suport, el que la madrilenya va voler agrair publicant un tweet i diversos 'stories' on se la pot veure amb millor aspecte de salut.

 

 

Una anècdota a urgències

África també ha volgut compartir recentment, en un divertit vídeo, una anècdota que va viure quan va arribar a urgències. Quan la infermera la va atendre, no sabia com enganxar-li el monitor de pressió, degut a les llargues ungles de gel que duu la cantant, les quals només es poden treure amb una llima i no es poden simplement arrancar.

 

 

Ha rebut el suport dels seus companys d'acadèmia

A més de la seva parella, Damion, la resta dels seus companys de l'acadèmia d''Operación Triunfo' també van voler donar el seu suport en un moment tan complicat. A través de les xarxes socials, altres extriunfitos van escriure unes paraules d'estima per a África: «La meva nena», li deia Natalia Lacunza; Noelia es mostrava més positiva assegurant que «ja mateix estàs bé, a donar-ho tot, bonica»; Carlos Right li enviava un cor per donar-li suport i Famous, el guanyador de l'edició en qüestió, li desitjava una recuperació ràpida: «Ai la meva nena, recuperat aviat».

 

També et pot interessar...