Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La Casa Reial posa a Álvaro de Marichalar a la seva llista negra

«Què ha passat fill meu? Doncs que la família reial t'ha posat a la llista negra» assegura Pilar Eyre

Álvaro de Marichalar podria ser una de les persones 'non grates' de la Corona espanyola | Cedida

 

La Casa Reial espanyola té una llista negra dins de la qual s'inclou Álvaro de Marichalar, germà de Jaime de Marichalar i excunyat de la Infanta Helena. Així ho ha anuncia Pilar Eyre, la cronista dels Borbons, qui gràcies a les seves informacions ha estat l'encarregada de destapar un altre dels noms de la llista negra de la família reial.

Actualment, Álvaro de Marichalar  es troba en una de les seves fites aventureres amb la seva moto d'aigua en les quals pretén seguir el camí de Magallanes i Elcano en motiu del 500 aniversari de la fita històrica. Una aventura a la qual, segons la cronista, li ha costat de trobar patrocinadors: «Què ha passat fill meu? Doncs que la família reial t'ha posat a la llista negra» assegura Pilar Eyre.

L'aristòcrata va exigir-li a la infanta Cristina renunciar als drets successoris pel cas Nóos

El motiu de la suposada entrada d'aquest a la 'llista negra', lluny de ser el divorci del seu germà i la Infanta Helena, seria pel fet que fa uns anys va escriure una carta pública dirigida a la Infanta Cristina en referència al cas Nóos.

En ella, l'aristòcrata li exigia que renunciés als seus drets successoris, que demanés perdó i tornés els diners que ella i Urdangarín havien desviat per la trama corrupta, unes exigències que no van agradar als Borbons. Així ho ha explicat en el seu blog per al 'Lecturas' la coneguda cronista, on conclou: «A mi no m'agrada malmetre, però que sàpiga que el detesten».

Així doncs queda clar que  la família monàrquica no està per bestieses,  i Eyre assegura que «els Borbons tenen la memòria molt curta pels favors, però molt llarga per les ofenses». 

També et pot interessar...