Joan Carles I mantindrà la seva assignació anual

Les quilomètriques vacances del rei Joan Carles abans de ser operat

Els problemes de salut del monarca no li han impedit viatjar durant aquest estiu

El rei emèrit tornarà a passar pel quiròfan aquest mateix dissabte on se sotmetrà a una  intervenció cardíaca a la Clínica Quirón de Pozuelo de Alarcón  (Madrid). L'operació està programada des del juny durant una de les seves revisions anuals. Malgrat aquests problemes, el rei ha gaudit de les vacances estiuenques de la millor manera possible, viatjant amb la seva família sense cap mena de restricció.

Primera aturada a Mallorca

La temporada estival de Joan Carles va començar a Mallorca on va passar un cap de setmana amb la seva esposa Sofia. El passat 26 de juliol els dos Emèrits van visitar junts l'Acadèmia de Tennis de Rafa Nadal a Manacor.  El matrimoni va passar el cap de setmana a Marivent acompanyats pels seus néts, Irene, Miguel, Victoria i Felipe.

Joan Carles I va vistar l'acadèmia de Rafa Nadal | Confidencial

 

Campió del Món de Vela

Després d'aquest cap de setmana a Mallorca, el monarca va prendre rumb cap a Hanko, Finlàndia, on va guanyar el Campionat del Món de Vela en la categoria de 6 m.  El vaixell de Joan Carles competia contra 35 velers de 14 nacionalitats diferents. D'aquesta manera el rei emèrit va revalidar el títol després d'haver-lo guanyat per primera vegada a Vancouver. Els seus problemes de cor no li van impedir viatjar al país nòrdic.

El rei Joan Carles
El rei Joan Carles viatja a Finlàndia per una competició | CatalunyaDiari.cat

 

Descans al Carib

Ja amb el títol de campió, Joan Carles va decidir viatjar al Carib, concretament a la República Dominicana. Amb 81 anys i amb problemes de salut, el rei va ser capaç d'anar des de Finlàndia fins a l'altra punta del món. L'estança en aquest idíl·lic indret li va servir per descansar i desconnectar durant deu dies. Habitualment el rei sempre ha escollit aquesta destinació per gaudir d'intimitat.

Després d'aquests viatges, Joan Carles serà intervingut del cor, en una operació que sembla ser senzilla, però en tractar-se del cor sempre té risc. El que està clar és que no qualsevol persona amb aquesta edat i aquests problemes de salut és capaç de suportar tants quilòmetres.

També et pot interessar...