Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
'Los Lobos' celebrant la victòria

La nova vida dels integrants de 'Los Lobos', després de guanyar 6,6 milions d'euros

Tot i que encara no tenen el premi en mà, ja comencen a fer plans sobre com emprar els diners guanyats a '¡BOOM!'

'Els Lobos' van fer-se amb el premi més alt de la història de la televisió en un concurs
'Els Lobos' van fer-se amb el premi més alt de la història de la televisió en un concurs | Atresmedia

 

Després que hagi transcorregut un mes des que el programa ‘¡BOOM!’ entregués el seu pot milionari als integrants de ‘Los Lobos’, amb un històric premi de 6,6 milions d’euros, ‘Lecturas’ ha volgut esbrinar com ha canviat la vida dels guanyadors del premi més alt entregat en la història de la televisió en un concurs. 

Manu Zapata, Valentín Ferrero, Erundino Alonso i Alberto Sanfrutos eren els integrants de ‘Los Lobos’ i molts dels espectadors del programa han volgut saber quins somnis volen complir o si ja han invertit els diners en alguna cosa. «Encara no ens han donat els diners. Existeix un termini», assegura Alberto, que també ha especificat que rebran els diners per transferència bancària.

 

Alguns dels plans: un viatge, regalar-se un piano o ajudar els seus fills

De moment doncs, hauran d’esperar una mica per a destinar els diners en allò que tinguin pensat, però, tot i no tenir el premi encara a la butxaca, sí que han revelat que tenen previst realitzar un viatge junts i amb les seves respectives parelles a la Patagònia argentina i al golf de Bòtnia que es troba entre Suècia i Finlàndia; aquest últim indret tindrà un significat especial per a ells, ja que respon a la pregunta final que van encertar i que els va donar el premi milionari.

 

'Los Lobos' celebrant la victòria
'Los Lobos' van esclatar d'emoció i alegria quan van guanyar el premi | Antena 3

 

A més a més del viatge que tenen planejat realitzar aquest estiu, cadascú d’ells ja comença a tenir una lleugera idea sobre en què emprarà els diners. Alberto, per exemple, qui ja està jubilat, ha afirmat que pensa utilitzar  els diners per ajudar els seus fills que estan a l’atur. Manu, que assegura seguir tocant de peus a terra, continua de moment amb la seva vida actual realitzant crítiques de cinema, però té previst  reprendre la seva passió que és el món del doblatge.

 

Per la seva banda, Valentín explica que els diners li serviran per finançar les seves escultures i donar-se un petit capritx: comprar-se un piano, i contractar un professor particular perquè li doni classes. Finalment, Erundino assegura que el que més il·lusió li fa «són els viatges que farem tots plegats».

 

També et pot interessar...