Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'un bosc

Frank Cuesta carrega contra el «populisme mediambiental»

El conegut presentador de televisió de ‘Frank de la Jungla’ ha criticat els missatges dels usuaris a les xarxes socials que denuncien la situació de l’Amazones: «Em provoca vergonya que hi hagi tanta gentussa»

Imatge d'arxiu d'un bosc
Frank Cuesta arremet contra el populisme de l'Amazones | Redacció

 

Frank Cuesta, qui va guanyar fama sent presentador al canal de televisió Cuatro, ha manifestat el seu desacord amb la manera com s’està criticant la situació de l’incendi de l’Amazones. A través del seu perfil de les xarxes socials, Cuesta va transmetre el següent missatge: «M’han arribat peticions de fundacions espanyoles per ajudar l’Amazones... i cap per a Canàries», explicava el lleonès.

«A la gent li importa una merda que el veí no tingui res de menjar per als seus fills, però es preocupen per una tribu a 12.000 km de distància per quedar d’activista... Quina puta societat de merda!», exclamava el veterinari, visiblement indignat.

Frank Cuesta arremet contra el «populisme de l’Amazones»

Aquestes declaracions de Frank Cuesta van generar nombroses crítiques, algunes d’elles atacs personals.  El presentador, lluny de romandre en silenci, va respondre amb un vídeo penjat al seu perfil de Facebook, el qual ha acabat esborrant, on va queixar-se del que ell denomina «populisme mediambiental, el populisme gilipolles».  En concret, va referir-se als incendis de l’Amazones com el «populisme de l’Amazones».

A més a més, va pronunciar les següents paraules:  «Lluitar per un millor medi ambient no és posar un post a internet. És començar per la muntanya o el riu que tens al costat de casa. On he dit jo que no cal ajudar l’Amazones? Esteu burros?».

Durant la seva declaració, ha afegit que «cal salvar el món, sí, però no em vingueu amb el maleït populisme que l’Amazones salva la nostra vida i Canàries no perquè és una part petita».  «Estic de la hipocresia de les xarxes socials fins als collons. Gent que dóna lliçons des de l’ordinador de casa seva, a les 3 de la matinada», ha lamentat Frank Cuesta.

D’altra banda, l’aventurer ha deixat ben clar que cal extingir l’incendi de l’Amazones com més aviat millor, però que la gravetat de la situació no pot solucionar-se a les xarxes socials: «El que vull és educar a la gent i que vegin que si fem petites coses al nostre costat, ja estem ajudant el món».

També pots llegir...

  • Frank Cuesta s'enamora d'una ballarina espanyola, Estefanía Royal
  • La carta de Frank Cuesta a Mel Capitán que ha fet callar molta gent