Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Quim Gutiérrez incendia les xarxes amb una foto al gimnàs

L'actor català tornarà a les pantalles el 2020 amb l'estrena de 'Jungle Cruise'
Quim Gutiérrez incendia les xarxes amb una foto al gimnàs | Pinterest

 

Ara, fa temps que Quim Gutiérrez no apareix en cap pel·lícula ni tampoc a les pantalles dels cinemes, encara que, per sort, l'actor és bastant actiu a les xarxes socials. A l'espera que el 2020 torni a debutar amb 'Jungle Cruise', una pel·lícula de Disney, Gutiérrez manté els seus seguidors informats d'allò que fa. I és que després d'uns dies de vacances, l'actor ha publicat una foto al gimnàs tornant a la rutina, una imatge que ha revolucionat les xarxes i a tothom que l'ha vist

La foto viral de Quim Gutiérrez al gimnàs ha deixat als seus seguidors en estat de xoc

A 'Jungle Cruise', Gutiérrez debutarà fent del dolent de la pel·lícula, una faceta molt poc vista en l'actor català. En el film, actuarà al costat de Dwayne Johnson, 'The Rock', un actor conegut, a més dels seus papers, per ser un dels més musculats. Tot i això,  Quim Gutiérrez no tindrà res a envejar-li, ja que com es veu en la seva foto, de músculs en té uns quants. Justament per aquest motiu, Quim Gutiérrez ha incendiat les xarxes amb la seva imatge mentre entrenava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

luces de gimnasio #gymlighting

Una publicación compartida de quimyo (@quimyo) el

Comentaris demanant una ambulància o alertant d'un infart inunden la publicació de l'actor català. La seva amiga i també actriu Inma Cuesta, li comenta: «Fill de la meva vida i del meu cor, això com pot ser?». Altres comentaris opinen que Gutiérrez està «per sucar-hi pa» o que «m'ha alegrat el dia», a més d'altres que només diuen «mare de déu senyor!» o directament un breu «Ufff  Samur».

També ha compartit, a través de les 'stories', una altra foto al gimnàs 

A més, aquesta no és l'única foto que l'actor ha compartit, sinó que n'ha penjat una altra a les 'stories' d'Instagram del mateix estil. Encara que en aquesta surt amb la samarreta posada, l'actor no està gens desafavorit. 

Quim Gutiérrez
La imatge que ha compartit Quim Gutiérrez a les 'stories' | Instagram / @quimyo

 

Tot i que no és la primera vegada que Gutiérrez presumeix de músculs per les xarxes, cap foto havia impactat tant els seus seguidors. Una figura digna de 'Titán', el superheroi que interpretarà per a una sèrie de Netflix anomenada 'El Vecino' que encara no s'ha estrenat.  I després de veure aquestes fotos, si alguna cosa és certa, és que l'actor és un vertader tità, tant en la ficció com en la realitat. 

També et pot interessar...