Primer pla d'Agustín Etienne.

Agustín Etienne assumeix que ella ja no l'estima perquè s'ha adonat de com és

Agustín Etienne veu com el seu passat surt a la llum

Agustín Etienne començarà a saber què se sent quan la premsa et persegueix. El representant de famosos sempre s'ha mantingut en un discret segon pla. D'una banda, sempre ha estat encantat d'estar al costat dels famosos del país i, de l'altra, ha optat per mantenir aquest anonimat.

Etienne va treballar durant molts anys al costat de Toño Sanchís. Toño va veure com el seu imperi s'ensorrava quan Belén Esteban es va recuperar de les seves addiccions i va començar a ser conscient del que passava amb les seves finances.

Allò va suposar una tempestuosa ruptura en què Belén va denunciar Toño i el va guanyar als tribunals. Encara li deu més de 400.000 euros, segons la de Paracuellos. Després d'aquell tèrbol episodi, Agustín es quedava sense feina de manera que 'La princesa del pueblo' li va oferir treballar amb ella.

Diversos anys han estat junts fins que tot es va acabar i Belén va decidir tallar la relació. Després Agustín, hàbil i bo a la feina, es va unir al clan Flores-Moreno i amb ells s'ha tornat a fer d'or.

▶️ Vídeo del dia

La relació amb Olga Moreno ha fet un pas més enllà i ha passat a ser sentimental. La notícia que ha sorprès tothom li va arribar a Belén fa un parell de mesos, però ella, discreta com sol ser, no va dir res.

Ara que ja és un rumor eixordador, Belén ha confirmat que unes bones fonts ja li van dir: Agustín i Olga estan junts, una cosa del que s'alegra, malgrat que la seva relació amb Agustín és actualment inexistent.

Què va passar entre Agustín Etienne i Belén perquè trenquessin la seva relació malgrat haver estat «família», segons la col·laboradora?

Agustín Etienne i les 'coses' que van succeir

Agustín Etienne ha tingut una relació molt estreta amb Belén Esteban. Ella mateixa explicava que «ha estat 20 anys al meu costat, l'estimat molt no, moltíssim, tant jo com la meva família, però van passar una sèrie de coses».

«No és aquest Agustín que jo coneixia fa tants anys. Hi havia coses que per mi no em gestionava bé», explicava ella a Sálvame.

La bona relació entre Agustín i la de Paracuellos es va allargar fins a l'any passat. «Quan va passar allò de Toño, Agustín es quedava al carrer i llavors li vaig dir que vingués a treballar amb mi, amb això t'ho dic tot».

En aquests moments no es parlen, la relació està morta, però tenen molts contactes en comú, per la qual cosa la informació entre ells continua fluint. Aquest és el motiu pel qual Belén sabia fa dos mesos de la història d'amor entre Agustín i Olga.

Per ara no se n'han donat més detalls, però Belén sí que ha volgut deixar clara una cosa. «A mi Agustín no m'ha tret res a la vida. Hi havia coses que no m'agradaven i coses que jo veia que no m'agradaven, no cap a mi, cap a una altra gent».

Agustín Etienne, per la seva banda, mai no ha parlat d'aquest tema i probablement mai ho farà. Sap que té prou a perdre, atesa la projecció i la potència mediàtica de la mare d'Andrea Janeiro.

Foto de Belén Esteban amb una crossa al plató de Sálvame
Agustín Etienne està rebent molta atenció a 'Sálvame' per la seva antiga relació amb Belén Esteban. | Mediaset
 

Ara mateix estan seguint els seus passos els paparazzi. Unes fotos que confirmin la relació entre ell i Olga valdrien força diners. També s'especula amb la possibilitat que ja tinguin venuda una exclusiva de la seva relació.

Les amistats properes a la parella estan desconcertades. Sí que han observat algun canvi en ells durant les últimes setmanes. Així, de desmentir rotundament la informació, ara juguen a despistar.

Sembla que l'última cosa que Agustín ha dit sobre això a algú de confiança és que «si hi ha alguna cosa entre Olga Moreno i jo, queda entre nosaltres».