Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Agustín Etienne amb expressió seriosa en primer pla i Olga Moreno en un cercle vermell al fons, acompanyada d'un emoji de sorpresa.

Agustín Etienne, enxampat en plena acció: així tracta a la germana d'Olga Moreno

Agustín Etienne mostra el seu suport a Olga Moreno a 'Supervivientes' amb una foto amb la seva germana Raquel

Agustín Etienne ha tornat a acaparar l'atenció mediàtica. Aquesta vegada, no per algun escàndol, sinó per un gest de suport que ha generat un gran enrenou en xarxes socials. La parella i el representant d'Olga Moreno ha decidit mostrar el seu suport d'una manera molt especial.

La relació entre l'Agustí i l'Olga sempre ha estat un tema d'interès pels mitjans. Des que van començar el seu idil·li, han estat objecte d'atenció constant. Tot i això, aquesta vegada, Agustín ha optat per utilitzar les seves xarxes socials per transmetre un missatge contundent en suport a la seva parella, que està nominada per sortir de Supervivientes All Stars.

Olga Moreno i Agustín Etienne passejant pel carrer, tots dos somrients
Agustín Etienne i Olga Moreno, sempre al focus de la premsa | Europa Press

Sabem que Olga Moreno té una setmana complicada d'aquí en endavant al concurs. A l'última gala del concurs va sortir nominada amb Jorge Pérez. Per això és possible que enfronti els seus últims dies a Hondures.

La foto que evidencia la relació d'Agustín Etienne i la germana d'Olga Moreno

Agustín Etienne ha publicat una imatge a les seves xarxes socials en què apareix acompanyat de Raquel, la germana d'Olga Moreno. A més, també apareix Marian, la seva defensora al plató de Supervivientes.

La fotografia, acompanyada de la frase "Riures assegurades", ha estat interpretada com un gest d'unitat i fortalesa familiar en un moment crític per a Olga.

No és la primera vegada que Agustín mostra el seu suport incondicional a Olga. Des que va començar la seva participació a Supervivientes, ha estat molt actiu en xarxes socials. Sempre que ha pogut ha animat els seus seguidors a votar per ella i ha destacat la seva fortalesa i valentia al programa.

La foto compartida per Agustín Etienne arriba en un moment estratègic, reforçant la crida a la votació i mostrant una imatge d'unió i determinació.

El gest d'Agustín ha estat ben rebut pels seguidors d'Olga, que han respost positivament a les xarxes socials.

Comentaris de suport i missatges d'ànim inunden les publicacions, reflectint l'impacte positiu que aquest tipus de gestos tenen a la percepció pública i a l'ànim dels concursants.

La publicació d'Agustín no només ha captat l'atenció dels seguidors, sinó també la dels mitjans de comunicació. La premsa no ha trigat a comentar sobre el missatge implícit a la foto.

Plànol curt d'Agustín Etienne, parella d'Olga Moreno, amb cara seriosa
Agustín Etienne mostra el seu suport a Olga Moreno amb la seva germana Raquel i la seva defensora Marian | Instagram, @agustinetienne

Es desconeixia si l'Agustí tenia bona relació amb les germanes d'Olga. Tot i això, arran d'aquesta fotografia s'evidencia que estan molt units. Un gest que demostra que la relació de la parella ha fet passos de gegant.

Raquel, per la seva banda, no va trigar a ressumir la imatge a les seves pròpies xarxes socials amb el missatge: "Anem que marxem! Aquí estem per salvar Olga. Últims vots", reafirmant així la crida a donar suport a la seva germana en aquesta etapa crucial del concurs.

D'altra banda, la presència de Marian a la foto també és significativa. Com a defensora d'Olga al programa, ha hagut d'enfrontar nombrosos debats i discussions. Sempre ha defensat la integritat i l'exercici d'Olga a l'illa.

No hi ha dubtes que la imatge transmet un senyal clar d'unitat i respatller. No només en l'àmbit familiar, sinó també a l'entorn mediàtic.