YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Agustín Pantoja no s'està de res: nova polèmica només reaparèixer

El germà d'Isabel Pantoja ha esclatat amb l'última entrevista del seu nebot

Agustín Pantoja conduint el seu cotxe
Agustín Pantoja demandarà a Kiko Rivera | GTRES

Agustín Pantoja ha dit 'prou' i s'ha plantat davant Kiko Rivera. Segons publica la revista 'Semana', les últimes declaracions del fill d'Isabel Pantoja han acabat amb la paciència del seu germà, que hauria decidit fer el pas per parar-li els peus al seu nebot.

Encara que ja fa dos mesos que Kiko Rivera no sap saber res de la seva mare, el DJ encara té l'esperança que es pugui solucionar el conflicte. És conscient del dany i el sofriment que li ha causat a la seva mare amb totes les revelacions sobre l'herència de 'Paquirri', però en cap moment ha volgut emprendre accions legals contra Isabel Pantoja. No obstant això, Agustín Pantoja podria dur a Kiko Rivera als jutjats.

Agustín Pantoja demandarà a Kiko Rivera

«La meva mare i Agustín són més que germans. Ell és el petit, és amor gairebé de mare i fill. Hi ha moltes coses que la meva mare no sap», així començava Kiko Rivera parlant del seu «tiet favorit», al qual ara acusa de ser el veritable artífex dels fraus d'Isabel Pantoja

En la seva intervenció en l'especial 'Cantora: la herencia envenenada', Kiko va descriure al seu oncle com «un mantingut» i, a més, en la seva última entrevista per a la revista 'Lecturas', el DJ ha volgut aprofundir en la figura d'Agustín Pantoja. «Volia quedar-se sol amb la meva mare i manipular-la. No vull dir que estigui presonera, però a la vista està», opina.

Durant l'entrevista, el marit d'Irene Rosales arriba a confessar que dubta sobre si el seu oncle va fer tot el possible perquè la seva mare no entrés a la presó. Així doncs, Kiko Rivera llança una amenaça: «Què no se t'oblidi que estàs a casa meva. No sé si el podré fer fora de casa meva. Serà clarament un punt d'inflexió quan la meva àvia no estigui».

Aquestes declaracions han estat la gota que ha fet vessar el got de la paciència d'Agustín Pantoja, qui sembla haver pres una decisió. Segons explica l'esmentada revista, basant-se en declaracions d'algunes fonts properes al 'clan' Pantoja, Agustín ja hauria decidit demandar a Kiko Rivera

Suport incondicional a Isabel Pantoja

Agustín Pantoja sempre ha estat l'ombra de la seva germana. L'ha defensat, ha estat el seu suport incondicional i no està disposat que la seva imatge sigui tacada. De fet, recordem que va intentar evitar l'emisió de l'especial Cantora perquè, al principi la guerra era entre mare i fill, però Kiko va assenyalar-lo i és per això que va pronunciar-se al respecte.

El germà d'Isabel Pantoja manifesta que no és un personatge públic i, per tant, no vol que el seu nom aparegui en entrevistes i exclusives. Així doncs, segons informa 'Semana', Agustín ja ha pres la decisió i demandarà al seu nebot, Kiko Rivera

«No puc perdonar al meu tiet»

La relació entre Kiko Rivera i Agustín Pantoja era excel·lent. Es pot dir que Chabelita era l'única conscient de com era en realitat el seu oncle, ja que en més d'una ocasió ha afirmat que la relació entre ells no era gaire bona. Amb Kiko era diferent: «El meu tiet Agustín sempre ha estat una referència per a mi, sempre li he demanat consells», confessa.

El marit d'Irene Rosales assegura que la seva mare és incapaç de portar-li la contrària a Agustín, encara que amb això surtin perdent els seus fills: «La meva mare va dir-li a la meva germana que el meu oncle la demandaria. Té un problema molt greu! Defenses al teu germà abans que a la teva filla!», explica Kiko en l'entrevista per a 'Lecturas'.

«La meva mare sí que ha tingut especial devoció pel meu tiet Agustín, i només amb ell. Mira que jo he estimat molt al meu tiet, no puc dir que no l'estimo, però sí que puc dir que no puc perdonar-lo», assegura el DJ declarant-li la guerra al seu tiet.


Comentaris

envia el comentari