Cop per a Andrea Janeiro: el vídeo del seu pare que no s'esperava

La filla de Jesulín de Ubrique s'ha quedat sense paraules en veure l'anunci protagonitzat pel seu pare

Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)
Andrea Janeiro està molt sorpresa amb un vídeo del seu pare que no s'esperava | Catalunya Diari

Andrea Janeiro, filla de Jesulín de Ubrique i Belén Esteban, està vivint un moment complicat per les polèmiques que protagonitza la seva mare. A més, per si no n'hi hagués prou, la jove s'ha topat amb un vídeo en què apareix el seu pare fent el ridícul. Andrea no havia vist mai aquest vídeo i l'ha deixat sense paraules, ja que segurament haurà sentit vergonya.

L'anunci de l'any 1995 que torna a tenir protagonisme

Un usuari de Twitter, anomenat 'El fofinsano', és el responsable d'haver compartit en el seu compte un anunci que Jesulín de Ubrique va gravar l'any 1995 per a Cola Cao. Cal recordar que els anys 90 van ser molt bons per al torero, que triomfava amb les dones i els toros. A més, va ser quan va conèixer a Belén Esteban

En aquell moment, Jesulín de Ubrique tenia 21 anys i era reclamat per moltes marques. És per això que Cola Cao va decidir que fos la imatge de la seva nova campanya. Així, va preparar un espot en què apareixia 'lligant' amb unes noies en un bar mentre gaudien d'aquesta beguda.

L'anunci, que dura uns 30 segons aproximadament, té frases 'memorables' de Jesulín. Així, per exemple, quan una noia li pregunta: «A tu també t'agrada el Cola Cao?», ell respon: «Doncs clar, amor meu. Me'l prenc des de petit i em dona força i vitalitat per torejar i per al que faci falta». Però així no acaba l'anunci, ja que després afegeix: «El Cola Cao és molt sa per al cos i per a altres coses. Ummm».

 

Vídeo que desperta el sentit del ridícul

Molts tuitaires, com possiblement també li ha passat a Andrea Janeiro, s'han sentit avergonyits per l'anunci. En concret, per la interpretació i les frases de Jesulín d'Ubrique, que fan referència a la seva vida sexual. Aquests són alguns dels comentaris que es poden llegir a Twitter:

 • «Però, això què és?».
 • «Qui ens havia de dir que Jesulín actuava pitjor que cantava?».
 • «Ha envellit bé l'anunci. Fa la mateixa vergonya que fa 25 anys».
 • «Mai ho havia vist, devia caminar ja fora d'Espanya. Francament, estava millor abans de veure-ho».

 

Els tuitaires destapen el seu sentit de l'humor amb el vídeo de Jesulín

Encara que és cert que molts internautes s'han sentit avergonyits, hi ha altres als quals els ha fet gràcia. De fet, no han dubtat a treure a la llum el seu sentit de l'humor:

 • «Aquesta obra d'art ha de ser reproduïda cada dia durant tot el que dura la carrera dels estudiants del Grau en Publicitat i Relacions Públiques».
 • «Mare meva, quin artista! Em refereixo al publicista, de l'altre ja ho sabem tot».
 • «Aquella època en què la gent en lloc d'anar de canyes o de copes es prenia un Cola Cao. Quina gent més sana, si us plau!».
 • «Mare meva, ploro de riure. Ni me'n recordava ja d'aquest moment. El meu cervell va decidir que no era gaire útil que ocupés espai i ara entenc el perquè».
 • «Massa normals hem sortit amb el que havíem de veure de petits».
 • «Si recordes aquest anunci ets població de risc».
 • «Em sembla espectacular. És com si avui Sergio Ramos anunciés cursos d'anglès o Paquirrín implants de pèl».

L'anunci de Cola Cao protagonitzat per Jesulín de Ubrique ha generat un gran enrenou a les xarxes socials. I segur que la seva filla gran, Andrea Janeiro, haurà patit les conseqüències. 


Comentaris

envia el comentari