Fotomuntatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia

Ainhoa, la nova parella d'Iñaki Urdangarin, se'n va de casa

Ainhoa Armentia confia en Iñaki Urdangarin

Ainhoa Armentia, l'amiga especial d'Iñaki Urdangarin, s'ha convertit en una de les cares més perseguides de la premsa rosa. Tot i que no està acostumada a tractar amb els mitjans de comunicació, la veritat és que mai ha perdut la paciència. L'únic que ha fet ha sigut demanar respecte per a la seva família, que no té res a veure amb la seva nova relació sentimental.

Ainhoa Armentia, segons fonts properes, està il·lusionada amb Iñaki Urdangarin i per això ha decidit donar un cop a la taula i començar una nova vida. Suposadament ja no viu al domicili que compartia amb el seu marit, un home que s'ha quedat sense alè després de l'escàndol. Amb ell va tenir dos fills que també estan patint força arran del salt a la fama d'Ainhoa.

Imatge d'uns reporters seguint Ainhoa Armentia pel carrer
Ainhoa Armentia vol protegir la seva família | GTRES

Iñaki Urdangarin ha emès un comunicat per confirmar que el seu matrimoni amb la infanta Cristina de Borbó s'ha acabat. Ara és un home lliure i pot començar una nova relació amb qui vulgui, un atreviment que generarà molt enrenou. I és que, malgrat que l'antic duc de Palma no ha parlat del tema, tots els periodistes saben que vol començar una aventura al costat d'Armentia.

Ainhoa, administrativa de professió, té 43 anys i està passant un dels moments més crucials de la seva trajectòria. Té a l'esquena una legió de periodistes que segueixen els seus passos, provocant que la seva vida fes un gir de 180 graus al qual s'hi ha acostumat. Tanmateix, Iñaki Urdangarin sempre estarà vinculat a la família reial i totes les seves parelles hauran d'acceptar l'interès que genera.

L'administrativa més famosa de la premsa del cor suposadament ha tingut una conversa amb el seu marit. I segons ha sortit publicat, el matrimoni estava travessant una crisi important, però estaven intentant solucionar-la. De fet, Ainhoa Armentia i el pare dels seus fills van viatjar a París el Nadal passat per fer un viatge familiar i intentar resoldre les seves diferències.

Ainhoa Armentia coneix un fill d'Iñaki Urdangarin

Ainhoa porta molt de temps mantenint relació amb Iñaki Urdangarin, exactament des de novembre de 2021. Van començar sent companys de treball, després bons amics i més endavant aquesta amistat va evolucionar en un sentiment més profund. I com que Urdangarin sabia que Ainhoa era una persona especial, va decidir fer un pas important.

El periodista Gustavo González ha assegurat al programa 'Sálvame' que Ainhoa Armentia ja coneix un dels fills d'Iñaki. L'exmarit de la infanta Cristina es va emportar un dels seus fills a una de les cites que va tenir amb l'administrativa, però no va dir que era la seva xicota. El va fer passar per una simple companya de feina, per això la família Urdangarin està tan molesta.

Iñaki Urdangarin, Cristina de Borbó i la reina Sofia
Iñaki Urdangarin hauria enfadat la família | Europa Press

Pablo Urdangarin, el fill més mediàtic de Cristina, ha agafat les regnes de la situació per intentar que el clan pateixi el mínim possible. El jove s'ha guanyat un forat a la premsa del cor, ja que ha tractat tots els periodistes amb un respecte absolut. Té un comportament brillant i el divorci dels pares l'ha convertit en una estrella.

Ainhoa Armentia podria haver mentit a la seva família

Iñaki Urdangarin va ser enxampat al costat d'una dona en una actitud compromesa i la premsa no va trigar a descobrir la identitat de l'afortunada. El nom d'Ainhoa no va trigar gaire temps a sortir a la llum i a partir d'aquell moment tot va anar empitjorant. Els seus secrets van quedar al descobert i conseqüentment els seus familiars van començar a tremolar.

Primer pla d'Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin va ser 'caçat' estant amb una altra dona | GTRES

Ainhoa Armentia és una dona casada i, segons ha sortit publicat, suposadament va amagar el seu marit que coneixia Urdangarin. Ell ni tan sols sabia que tenien una relació cordial per ser companys de feina. Per aquest motiu, l'administrativa hauria abandonat el domicili conjugal per no tornar-hi.